Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Kristiansand

Hos Dekk1 i Sørlandsparken møter du en sabla hyggelig gjeng, med mye kunnskap og gode råd om dekk, felger og bil. Og er du kjesken på en god kopp kaffi – ja, så byr vi på det også!

Dekk

Sikkerhet er viktig for oss. Og for at du skal kunne være trygt i trafikken, er det helt avgjørende med gode dekk – uansett kjøretøy. Vi i Dekk1 Kristiansand har lang erfaring med dekk og bil, og svinger du innom Buråsen 18, kan du være helt sikkert på at du går ut igjen med de dekkene som passer deg og kjøretøyet ditt aller best.
Mer om dekk

Felger

Felger er gysli gøy! Det handler om stil og særpreg, men selvfølgelig også om pris. Fordi vi er en frittstående kjede, har vi tilgang til de fleste merker på markedet til gode priser – blant annet Brock, Vossen, R-Series og EtaBeta. Vi hjelper deg gjerne med å finne det settet som passer både deg, bilen din og lommeboka di best.
Mer om felger

Dekkhotell

Ikke plass til dekkene i garasjen? Da bør du sjekke dem inn hos oss! Vi har et stort og moderne dekkhotell med god kapasitet. Her kan du oppbevare dekkene dine hele året rundt og være helt sikker på at de blir godt ivaretatt – både når det gjelder lagringsmåte og vedlikehold. Og før vi monterer dem på bilen din, sjekker vi alltid lufttrykk, mønsterdybde og trykkventiler.
Mer om dekkhotell

Kom gjerne innom butikken vår i dag for en hyggelig prat og masse gode råd om dekk, felger og bil!
Sitat%20sort
«Hos oss blir du møtt av en blid, hyggelig og kunnskapsrik betjening som hjelper deg med alt som har med bil å gjøre. Kom innom for en hyggelig prat, enten det er om bil, dekk, Start eller vær og vind!»