Dekk1 AS avd. Drammen

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08:00 - 16.00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
Stengt
Telefon: 66 76 06 79
E-post: drammen@dekk1.no

Velkommen til Dekk1 Drammen

Vi åpner snart!

Dekk1 Drammen er din kvalitetsleverandør på dekk og felger i Drammen. Vi ligger ved siden av Dekkmann og rett ved Vianor på Lierstranda.

Dekk

Hos oss hjelper vi deg å finne dekk til din bil. Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetsdekk i de fleste kjente merker og dimensjoner. Våre hovedmerker er Pirelli, Maxxis, Vredestein, Nokian, Goodyear og Continental og Mastersteel.
Les mer

Felger

På Dekk1 Drammen jobber vi for å skaffe våre kunder de rette felgene til deres bil. Vi er leverer merker som Vossen, Brock og EtaBeta. Hos oss finner du garantert de felgene som løfter bilen din til et nytt nivå. For full oversikt over vårt sortiment, ring eller besøk oss i vårt showroom på Lierstranda utenfor Drammen.
Les mer

Dekkhotell

Sjekk inn på vårt 5-stjerners dekkhotell og frigjør plass i garasjen og boden til mer nyttige ting. Vi oppbevarer dekkene, kaller inn til hjulskift og sørger for at alt er på plass når tiden er inne. Kunder av Nedre Buskerud Boligbyggerlag får første sesongs lagring gratis, og betaler kun for hjulskift første sesongen hos oss.
Les mer

MC

Vi er også leverandør av MC dekk, og har uslåelige priser på Pirelli, Metzeler og Michelin dekk til motorsykler i alle størrelser. Vi monterer og balanserer dekk til nesten alle motorsykler, forutsatt at hjulene er demontert fra sykkel.

Camping- og bobiler

Skal du ut på tur i sommer med camping- eller bobil foreslår vi at du kommer innom for en gratis evaluering av dekkene på bilen din. Vi ønsker å bidra til at du og din familie kjører trygt når dere ferierer med deres bobil.
Sp%C3%B8r-Butikk-Her

Kontakt

img 3405
Sven Arne Juritsen
Avdelingsleder

Mob: 909 11 759