Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Lillehammer

I Hovemovegen langs E6 treffer du oss i Dekk1 Lillehammer – en kollosalt hyggelig og bilinteressert gjeng som hjelper deg med alt fra dekk og felger til service og tilhengere.

Den beste servicen for deg og bilen din

I den ryddige og flotte butikken vår er vi på fornavn med kundene våre, og vi legger stoltheta vår i å gi deg og bilen din den aller beste servicen. Ute etter hjulskift? Vi gjør unna jobben før du rekker å drikke opp kaffekoppen i venteområdet vårt. Nye dekk til bilen eller motorsykkelen? Vi viser deg det beste markedet har å by på. Ny Brenderup-tilhenger? Jara, vi har det også.
Bestill time hos oss

Dekk

Vi veit hvor viktig det er å ha gode kvalitetsdekk for å kunne kjøre trygt på veiene – uansett vær og føre. Derfor tilbyr vi nettopp det: gode kvalitetsdekk. Hos oss finner du sommer- og vinterdekk til både personbil og MC. Vi har dessuten spesialkompetanse på lastebildekk og fører de fleste kjente merkene til konkurransedyktige priser.
Mer om dekk

Felger

Som frittstående kjede har vi tilgang til det som trolig er Norges råeste felgprogram med høykvalitets alufelger i alle prisklasser, fra kjente merkevarer som Brock, Vossen, R-Series og EtaBeta. Er du usikker på hvilke felger du bør velge, hjelper vi deg naturligvis med å finne dem som passer best til bilen din.
Mer om felger

Dekkhotell

Vil du helst slippe å tenke på hjulskift og oppbevaring av dekk? Da er det en god idé å sende dekkene på et femstjerners opphold på dekkhotellet vårt. På den måten kan du være trygg på at hjulene blir oppbevart på riktig måte, både når det gjelder temperatur og lysforhold. Her sjekker vi dessuten dekktrykk og mønsterdybde, tar en grundig vask av felgene og kontrollerer at det ikke har oppstått noen skader eller sprekker som kan utgjøre en fare – alt for at du skal kunne kjøre trygt på veiene. Nevnte vi forresten at vi henter dekkene hos deg helt gratis? Book et opphold via nettportalen vår i dag!
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«Vi i Dekk1 Lillehammer er opptatt av å levere god kundeservice og kvalitetsprodukter til kollosalt frakke priser. Sving innom butikken vår for en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg og bilen din!»