Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Ensjø - Oslo i Gladengveien 16

I Gladengveien på Ensjø, et par langpasninger fra Valle Hovin, møter du oss i Dekk1 – en gjeng hyggelige og erfarne bilfolk som hjelper deg med alt som har med dekk, felger og andre bilprodukter å gjøre. Nøkkelorda våre er «service», «kunnskap», «trygghet» og «kvalitet», og vi strekker oss alltid litt lenger for at du som kunde skal bli fornøyd – både når det gjelder service og pris.

Dekk

Etter mange år i bransjen har vi opparbeida oss god kunnskap om hvilke kvaliteter et dekk bør ha, og hvilke modeller som ruller tryggest på veiene. Derfor har vi fylt butikken vår med kvalitetsdekk fra kjente merkevarer som Pirelli, Continental og Maxxis til både personbil, MC og andre kjøretøy – alt sammen til joviale priser. Vi tilbyr naturligvis også hjulskift, reparasjon og avbalansering av dekk, og et bredt utvalg av tilbehør. Og er du en av dem som foretrekker to hjul i svingene, har du kommet til riktig sted: Vi har nemlig spesialisert oss på MC-dekk. 
Mer om dekk

Felger

Siden vi i Dekk1 Ensjø er del av en uavhengig, frittstående kjede har vi muligheten til å tilby markedets råeste felger til ekstra hyggelige priser. Brock, EtaBeta og Vossen er bare noen av merkevarene vi forhandler, og vi hjelper deg selvfølgelig med å finne riktig størrelse og utseende. Vi veit hvilke felgsett som passer til bilen din!
Mer om felger

Dekkhotell

Er du lei av å bruke opp kjeller- eller garasjeplass på å oppbevare dekka dine, fikser vi gjerne jobben for deg til en rimelig penge. Vi har nemlig et førsteklasses dekkhotell hvor dekka får et lunt og komfortabelt opphold den sesongen du ikke bruker dem. Her får de en grundig vask og blir lagra i riktig temperatur og optimale lysforhold. Samtidig sjekker vi lufttrykket og at hverken dekk eller felg har noen skader. På den måten forlenger du dekkas levetid, samtidig som du kan være trygg på bilen din alltid er sikker på veien.
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«Hos Dekk1 Ensjø er du alltid hjertelig velkommen enten du skal skifte dekk, kjøpe nye felger, fikse et punktert dekk eller bytte ut bilbatteriet. Eller kanskje du bare vil slå av en prat om bil, hjul eller været? Vi spanderer uansett kaffen!»