Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Furuset

Tidligere kjent som Dekk1 Vare & Last Oslo.
Hos Dekk1 Furuset finner du Groruddalens beste kompetanse på dekk – uansett om det er snakk om dekk til personbil, trillebårer eller anleggsmaskiner. Sving innom for å ta en hyggelig prat og ikke minst få gode råd om bil!

Dekk

Målet vårt er at du skal være trygg i trafikken – og da er gode dekk helt avgjørende. Vi setter service, kvalitet og trygghet i første rekke, og tar oss god tid når du kommer for å handle. Hos Dekk1 Furuset finner du dekk til alt fra personbil og MC til lastebil og traktor, fra kjente merkevarer som Pirelli, Bridgestone, Michelin og Continental.

Vi hjelper deg også gjerne med montering av dekk og har plass til både anleggsmaskiner, traktorer, busser og lastebiler i de store hallene våre. I tillegg har vi ansatte med spesialkompetanse på last, som gir gode råd til deg som skal ha dekk til lastebil.
Mer om dekk

Felger

Vi veit at felger ikke bare handler om stil og særpreg, men også om pris. Som frittstående kjede har vi tilgang til et stort utvalg av felger i alle prisklasser, fra kjente merkevarer som blant annet Brock, EtaBeta og Vossen.
Vi leverer også stål- og alufelger til lastebiler, busser, anleggsmaskiner og trucker.
Mer om felger

Dekkhotell

Når du sjekker inn hjula dine på vårt topp moderne dekkhotell, trenger du verken å tenke på hjulskift eller oppbevaring – og du trenger heller ikke bekymre deg for at det skal gå hardt ut over lommeboka. Hos oss kan du alltid være sikker på at dekka blir oppbevart i riktig temperatur og lysforhold – og før vi monterer sommer- eller vinterdekka på kjøretøyet ditt, utfører vi full service på dem. Vi har ledige plasser hele året rundt, så bare ta kontakt!
Les mer

Andre tjenester

Vi tilbyr også en rekke andre tjenester til gode priser – som blant annet
  • seiping av dekk
  • pigging av dekk
  • væskefylling av dekk
  • service og reparasjon av tilhengere

Tilhengerservice

Har du en tilhenger, bør den kontrolleres minst én gang i året. Hos Dekk1 utfører vi grundig kontroll og service fra kr 1495, utført av dyktige fagfolk. I tillegg selger vi tilhengere og ekstradeler fra Brenderup – en av markedets ledende produsenter av tilhengere.
Mer om tilhengere
Sitat%20sort
«På Dekk1 Furuset møter du en stor og innholdsrik butikk, med trivelige og serviceinnstilte medarbeidere. Vi strekker oss langt for å tilby deg gode produkter som forenkler bilhverdagen din. Kom innom for en prat og en hyggelig handel!»