Dekk1 Kalbakken

Kjære kunde, vi har gode rutiner for redusert smitterisiko på vår bedrift og vi holder åpent som normalt.
BestillEndreDekkhotell-Ikon
Endre/bestill time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for videre informasjon.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi har god kapasitet og tar deg i mot på drop-in. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell hos oss
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.

Dekk1 AS avd. Kalbakken

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08:00 - 18.00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
10:00 - 14:00

Vi har utvidet åpningstid i hjulskiftsesongen.
Dekkhotell1---CMYK

Liten

kr. 1395*

» Biler med hjul til og med 15"

Medium

kr. 1395*

» Biler med hjul på 16" og 17"

Stor

kr. 1595*

» Biler med hjul på 18" og 19"

XL

kr. 1595*

» Biler med hjul fra og med 20"
* Våre dekkhotellpriser gjelder pr. sesong. Verkstedmateriell på kr. 105,- vil tilkomme. Les vilkår for dekkhotell her.

Velkommen til Dekk1 Kalbakken - Oslo

I Østre Aker vei 206 på Kalbakken finner du oss i Dekk1 – din lokale leverandør av dekk, felger, tilhengere og biltilbehør. I tillegg til å levere kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer, er vi opptatt av å tilby god og rask kundeservice for alle som stikker innom. De hyggelige og erfarne bilentusiastene som jobber hos oss, møter deg med et smil og strekker seg alltid litt lenger for å sikre at du blir fornøyd. Velkommen!

Dekk

Siden dekka er det eneste kontaktpunktet mellom kjøretøyet ditt og veien, er det viktig at de er av god kvalitet og gir deg et godt grep mot underlaget. Nettopp derfor har vi fylt butikken vår med førsteklasses vinter- og sommerdekk til både personbil og motorsykkel, fra kjente merkevarer som Pirelli, Continental og Maxxis – til hyggelige priser. Vi utfører selvfølgelig også hjulskift og dekkservice, og hjelper deg hvis du for eksempel har punktert eller ønsker å avbalansere dekka.
Mer om dekk

Felg

Når du skal kjøpe nye felger, er det mye du må tenke på. Hvilket design skal du gå for? Hva er mest praktisk? Bør du velge åpne eller mer lukkede felger? Hvor store felger er bilen din egentlig dimensjonert for? Felgekspertene våre hjelper deg med alle disse spørsmålene, og sørger for at du finner et felgsett som gir bilen din et realt estetisk løft. Vi tilbyr felger i alle dimensjoner og prisklasser fra merkevarer som Brocken, EtaBeta og Vossen – så her finner du garantert noe som passer til bilen din!
Mer om felg

Dekkhotell

Skulle du helst brukt plassen i garasjen eller boden til noe annet enn å oppbevare bildekk? Da kan det være lurt å sjekke dem inn på det flotte dekkhotellet vårt. Her sørger vi for at dekka dine får den behandlingen de fortjener, blant annet ved å rengjøre dem godt, sjekke lufttrykk og mønsterdybde, kontrollere for skader og lagre dem i riktig temperatur og lysforhold. På den måten gjør vi dem klare til innsats når sommeren eller vinteren igjen melder sin ankomst. Og du? Vi monterer selvfølgelig dekka for deg.
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«På Dekk1 Kalbakken hjelper vi deg med alt du trenger til bilen din. Kom innom for å sjekke ut utvalget vårt av dekk og felger, eller slapp av i venteområdet vårt mens vi utfører service på bilen din. Vi har både timebestilling og drop-in, og vi ser frem til se deg!» 
Sp%C3%B8r-Butikk-Her