Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Oslo i Ensjøveien 12D

Dekk1 Oslo er avdelingen vår for storkunder og flåtekunder, men privatkunder er naturligvis også hjertelig velkomne – vi har mer enn nok plass til alle! I lokalene våre i Ensjøveien finner du et toppmoderne dekkhotell samt et bredt utvalg av dekk, felger og annet tilbehør i topp kvalitet. Her skifter vi også hjul for deg og reparerer alle typer dekk – raskt, rimelig og effektivt. Velkommen innom!

Dekk

Vi fører førsteklasses sommer- og vinterdekk fra blant annet Pirelli, Continental, Nokian og Maxxis. Våre ansatte har lang fartstid i bransjen og har bred erfaring med ulike dekktyper og bil generelt. Hos oss kan du derfor være trygg på at du får hjelpen du trenger til å velge de rette dekka til bilen din. Vi utfører selvfølgelig også hjulskift og dekkservice, og hjelper deg hvis du for eksempel har punktert eller ønsker å avbalansere dekka dine.
Mer om dekk

Felger

Som en frittstående kjede er vi så heldige å ha tilgang til de aller fleste felgene på markedet, og i tillegg til veldig gode priser. Vi fører alufelger fra kjente merkevarer som Brock, EtaBeta og Vossen. Vi har felger i ulike prisklasser og design, så her finnes det noe for alle. Og er du usikker, hjelper vi deg selvfølgelig mer enn gjerne med å finne det perfekte felgsettet.
Mer om felg

Dekkhotell

Vi har et av hovedstadens flotteste dekkhotell, med plass til dekk fra over 5000 biler. Her blir dekka dine tatt ekstra godt vare på i sesongen du ikke bruker dem. Blant annet gir vi dekka og felgene en skikkelig vask, før vi sjekker slitasje, mønsterdybde og lufttrykk. Deretter oppbevarer vi dem for deg i optimale lys- og temperaturforhold, slik at de beholder egenskapene sine til neste gang du skal bruke dem. Vi sørger også for at hjulskiftet går så raskt som overhodet mulig. Bestill time i dag!
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«Hos oss i Dekk1 Oslo er vi opptatt av å yte god service og sørge for at besøket hos oss skal gå raskt og smertefritt for deg som kunde. Ta turen innom for en prat om dekk og felger, og slapp av med dagens avis mens vi utfører service på bilen din. Velkommen til oss!»