Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Raglamyr - Haugesund

På Dekk1 Raglamyr utforbi Haugesund treffer du på en himla kjekke gjeng med Haugalandets beste ekspertise på dekk, felg, last, tilhenger, skiboks og service. Vi kan også skilte med et av markedets største utvalg av dekk og felger, Brenderup-tilhengere, skibokser – og alt annet bilen din har behov for. Velkommen skal du være!

Dekk

Vi har et bredt utvalg av førsteklasses dekk til blant annet personbil, MC, traktor, lastebil og hjullaster – til jysla fine priser. Her kan du velge blant dekk fra kjente merkevarer som Pirelli, Continental og Maxxis for å sikre at bilen din er best mulig skodd på veiene i mange år fremover. Vi utfører også dekkservice og får bilen din i topp stand igjen hvis du har opplevd et uhell.
Mer om dekk

Felger

Vi er stolt av å kunne vise deg et heftig felgprogram i butikken vår, med stål- og alufelger av høyeste kvalitet fra kjente merkevarer som Brock, EtaBeta og Vossen. Du finner felgsett i alle prisklasser, og er du usikker på hvilke felger som passer best, hjelper vi deg naturligvis med å finne det perfekte settet til bilen din.
Mer om felger

Dekkhotell

Ønsker du å skjemme bort dekkene dine litt ekstra i sesongen du ikke bruker dem? Da kan du trygt lagre dem hos oss til en rimelig penge. På dekkhotellet vårt sørger vi for å gi dem en skikkelig spabehandling, hvor vi først tar en grundig vask av dekk og felger, før vi kontrollerer lufttrykk, mønsterdybde og at det ikke er noen skader på noen av delene. Deretter blir hjulene stablet i riktig temperatur og lysforhold, og lagret frem til det er på tide å skifte dekk igjen. Vi skifter naturligvis også dekkene for deg og varsler deg på tekstmelding når tiden er inne – enkelt, praktisk og bekymringsfritt.
Mer om dekkhotell

Tilhengere

Vi i Dekk1 Raglamyr er også Haugalandets største leverandør av tilhengere og reservedeler fra Brenderup. Vi tilbyr blant annet ferdig innredede skaphengere med firmaprofilering, maskinhengere med og uten tilt, samt vare- og båthengere i alle størrelser. Nevnte vi at vi kan levere tilhengeren på døra di ferdig registrert?
Mer om tilhengere
Sitat%20sort
«Hos Dekk1 Raglamyr er du alltid hjertelig velkommen enten du skal skifte dekk, kjøpe ny tilhenger, oppgradere felgene eller bare vil radla litt om bil, dekk eller været. Vi er her for deg!»