Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Sandnes

Helt innerst i Gandsfjorden finner du oss i Dekk1 Sandnes – en hyggelige og kunnskapsrik gjeng med stor interesse for dekk og bil, og hjerte for god kundeservice. Her kan du komme innom for gode tips og råd, og ittepå få deg en rykende fersk kopp kaffi!

Dekk

Målet vårt er at du alltid skal være trygg på veien, uansett vær og føre – og akkurat derfor tar vi oss god tid når du kommer innom for å kjøpe nye dekk. Enten du er på jakt etter dekk til personbil, lastebil, MC eller traktor, kan du være sikker på at vi har ekspertisen til å finne de som er best for deg og kjøretøyet ditt. Og trenger du å bytte dekk, tilbyr vi selvfølgelig også hjulskift til en god pris!
Mer om dekk

Dekkhotell

Trenger du et sted å lagre dekkå dine, tilbyr vi et topp moderne dekkhotell. Hos oss kan du være helt sikker på at de blir godt ivaretatt og at du blir kalt inn til hjulskift på riktig tidspunkt. Vi sørger for korrekt oppbevaring, både når det gjelder temperatur og lysforhold, og før vi monterer dem på bilen din igjen, sjekker vi alltid lufttrykk, mønsterdybde og trykkventiler – alt samen til en rimelig penge.
Mer om dekkhotell

Felger

Å finne riktige felger handler ikke bare om smak og utseende, men også om pris. Vi fører kvalitetsmerker i alle prisklasser og hjelper deg gjerne med å finne det settet som passer bilen og lommebokå di best. Vi har også spesialisert oss på retting av alufelger, og med moderne utstyr og erfarne opprettere gjør vi de gamle felgene dine så gode som nye!
Mer om felger

Og forresten! Visste du at vi – i tillegg til å selge kvalitetshengere fra Brenderup – også utfører vedlikehold og service av både vanlige tilhengere og hestehengere, uansett merke?
Sitat%20sort
 «Hos oss møter du en innholdsrik og oversiktlig butikk, samt en kunnskapsrik og hyggelig betjening som alltid står klare for å forenkle bilhverdagen din. Velkommen te oss!»