Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Stavanger

Tar du turen til oss i Dekk1 på Mariero i Stavanger, blir du møtt av ett av markedets største utvalg av dekk og felger. Her finner du kjente merkevarer i alle prisklasser – og ikke minst en jysla kjekke gjeng med mye kunnskap og mange gode råd om dekk og bil. 

Dekk

Lik det eller ei: Her på vestlandet regner det mye, og det er derfor ekstra viktig med gode dekk. Vi har alt fra personbil- og MC-dekk til plenklipper- og spesialdekk, og vi tar oss alltid god tid når kunder kommer for å handle hos oss. Medarbeiderne våre har lang erfaring og dyptgående kunnskap om bil og dekk, og du kan derfor være helt trygg på at du går ut herfra med det riktige settet for akkurat deg og ditt kjøretøy.
Mer om dekk

Felger

Vi elsker felger og hjelper deg gjerne med å finne akkurat det settet som gir bilen din det beste uttrykket. Fordi vi er en frittstående kjede, kan vi tilby et bredt utvalg av kvalitetsfelger til ekstra kjekke priser – blant annet Brock, EtaBeta og Vossen. Her hos Dekk1 Stavanger har vi kunnskapen som trengs for å finne akkurat de felgene som passer deg, bilen og lommeboken din best.
Mer om felger

Dekkhotell

Lei av å styre med hjulskift og lagring av sommer- og vinterdekk? Sjekk inn på vårt topp moderne dekkhotell for en rimelig penge, da vel! Vi har ledig kapasitet hele året rundt og kan tilby trygg og korrekt oppbevaring av dekkene dine, i optimale temperatur- og lysforhold. Overlater du dekkene dine til oss, kontrollerer vi også dekktrykk, mønsterdybde og at det ikke er noen skader på dem.
Mer om dekkhotell

Kom innom oss på Mariero for en hyggelig prat, gode tips om dekk og bil – og ikke minst et spennende og bredt produktsortiment. Me snakkes!
Sitat%20sort
«Når du kommer inn døra til oss i Dekk1 Stavanger, blir du møtt med godt humør og åpne armer – og ikke minst en jysla kjekke betjening som ikke gir seg før du blir fornøyd!»