Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Lade - Trondheim

Sentralt plassert i Falkenborgveien, like attmed Sirkus Shopping, treffer du på oss i Dekk1 Lade – dekkforhandleren for deg som er opptatt av kvalitetsprodukter, konkurransedyktige priser og god kundeservice. Vi tilbyr dekk til det meste som ruller, fra små trillebårdekk til store terrengdekk. I butikken vår finner du også en mengde felger av høy kvalitet, takbokser, tilhengere og et ikke minst et stort dekkhotell med god kapasitet. Velkommen til oss!

Dekk

På tide med nye dekk til bilen, motorsykkelen, traktoren, trillebåra, lastebilen eller hjullasteren? Hos oss finner du alt – og litt til. Vi tilbyr kun kvalitetsdekk fra de mest kjente merkene, som Pirelli, Continental, Nokian og Maxxis, så du skal kunne kjøre trygt og komfortabelt på veiene – uansett hva du velger. De erfarne folkan på verkstedet vårt skifter dessuten hjul for deg i en fei, og vi er stolt av å være en av få dekkforhandlere i Trondheim som skifter MC-dekk.
Mer om dekk

Felger

Mange er usikre når de skal investere i nye felger. Hvilket design passer bilen best? Hvor store kan de være? Ser det stiligst ut med åpne eller tettere felger med flere eiker? Heldigvis har vi en rekke forskjellige varianter i ulike prisklasser å velge mellom, slik at det blir lettere for deg å finne et felgsett som passer bilen din. Og er du usikker, står naturligvis en av de hyggelige medarbeiderne våre klar til å hjelpe. Er du ute etter retting av felger, fikser vi det også. Kontakt oss i dag for et pristilbud!
Mer om felger

Dekkhotell - Vi har ledig kapasitet

Vil du helst slippe å tenke på å skifte hjul og oppbevare dekkan i sesongen du ikke bruker dem? Da er det en god idé å sende dekkan på et opphold på dekkhotellet vårt. På den måten kan du være trygg på at dekkan blir oppbevart på riktig måte, både når det gjelder temperatur og lysforhold. Her sjekker vi dessuten dekktrykk og mønsterdybde, tar en grundig vask av felgene og kontrollerer at det ikke har oppstått noen skader eller sprekker. Book et opphold via nettportalen vår i dag!
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«Vi i Dekk1 Lade består av en gjeng trivelige bilentusiaster som hjelper deg med alt det du trenger til bilen din – enten du skal ha nye dekk, oppgradere felger, bytte batteri, investere i takboks eller trenger en tilhenger på dagen. Kom innom i dag, så tar vi en prat om det du trenger. Vi ser frem til å se deg hos oss!»