Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 E18 - Sem

I Andebuveien på Sem utenfor Tønsberg finner du oss i Dekk1 E18. Vi hjelper deg med alt innenfor dekk, felg, service og bilrekvisita i en av Norges flotteste bilbutikker. Med hyggelige ansatte, et bredt produktutvalg og konkurransedyktige priser kan du være sikker på å gjøre en god og trygg handel hos oss – enten du er ute etter nye vinterdekk, sportslige alufelger, tilhenger eller skiboks. Velkommen inn!

Dekk

Riktige og gode dekk er helt avgjørende for å sikre et godt veigrep. Bilekspertene som jobber hos oss, har mange års erfaring og vet nøyaktig hvilke dekk som passer til kjøretøyet ditt. Med kjente merkevarer som Pirelli, Continental og Maxxis på huset, kan vi tilby noen av de beste kvalitetsdekkene som finnes på markedet.
Vi tilbyr naturligvis også rask og rimelig dekkservice hvis du for eksempel skulle være så uheldig å punktere. Og mens vi gjør jobben, kan du slå deg ned i en av de behagelige sofaene våre og slappe helt av. Våre ansatte er dessuten spesialister på MC-dekk, så her finner du garantert gode dekk hvis du er en av dem som foretrekker to hjul.
Mer om dekk

Felger

Like viktig som å ha gode dekk, er det at du velger de rette felgene til bilen din. Sommerfelger samler for eksempel mye snø og kan føre til vibrasjoner og risting i rattet når du kjører. Vinterfelger er på sin side designet på en måte som gjør at snø og slaps ikke pakker seg så lett i hulrommene. Hos oss finner du både sommer- og vinterfelger fra blant annet Brock, EtaBeta og Vossen, og medarbeiderne våre hjelper deg med å finne det perfekte felgsettet for deg og bilen din.
Mer om felger

Dekkhotell

I perioden mellom sesongene er det mange som gruer seg til både det å skifte dekk og rydde unna plass i garasjen til oppbevaring av hjula. Heldigvis finnes det et praktisk og rimelig alternativ som gjør at du ikke trenger å forholde deg til noen av delene, nemlig det førsteklasses dekkhotellet vårt. Her rengjør vi hjula grundig før vi stabler dem fint på plass i riktige lys- og temperaturforhold, slik at de varer lenger og beholder de viktige egenskapene sine. I tillegg sjekker vi mønsterdybde og lufttrykk for deg, så du kan ta av sted best mulig skodd for veien videre.
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«For oss i Dekk1 E18 på Sem står kvalitetsprodukter og god kundeservice i fokus. I den ryddige og flotte butikken vår finner du alt fra kvalitetsdekk og -felger til vindusviskere og tilhengere, og vi strekker oss alltid litt lenger for å gjøre deg helt fornøyd. Velkommen!»