Dekk1 Horten

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Endre/bestill time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for videre informasjon.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell hos oss
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.

Dekk1 AS avd. Horten

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08:00 - 18.00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
10:00 - 14:00

Vi har utvidet åpningstid i hjulskiftsesongen.
Telefon: 33 04 28 00
E-post: horten@dekk1.no
Dekkhotell1---CMYK

Pris

kr. 1195*

» Alle biler, uansett hjulstørrelse
* Våre dekkhotellpriser gjelder pr. sesong. Verkstedmateriell på kr. 105,- vil tilkomme. Les vilkår for dekkhotell her.

Velkommen til Dekk1 Horten

I Nordre Enggate, rett ved Sjøsiden, finner du oss i Dekk1 Horten – en hyggelig og bilinteressert gjeng som hjelper deg enten du skal skifte eller kjøpe nye dekk eller felger, tette en punktering eller lagre hjula dine for sesongen. Vi tilbyr dekk til alt som ruller, fra den minste trillebår til store hjullastere. Velkommen innom!

Dekk

Etter mange år i bransjen vet vi hvor mye dekkenes egenskaper påvirker sikkerheten på veiene. Hos oss finner du derfor utelukkende kvalitetsdekk til blant annet personbil, varebil, SUV, MC, lastebil, traktor og truck – alle fra kjente merkevarer som Pirelli, Continental og Maxxis.

Vi er også stolt over å være en stor og trofast leverandør til 4×4- og ekstrem offroad-miljøet i Norge, med et stort utvalg til ombygde biler. Vi hjelper deg selvfølgelig også med dekkskift eller reparasjon av punktert dekk hvis du skulle være uheldig. Jobben får vi unnagjort før du rekker å skumme gjennom Gjengangeren i det hyggelige venteområdet vårt.
Mer om dekk

Felg

Er du ute etter å gi bilen din litt ekstra stil og særpreg, kan det være en god idé å investere i noen nye felger. Vi selger høykvalitets stål- og alufelger i ulike størrelser fra kjente merkevarer som Brock, EtaBeta og Vossen – og vi har felgsett i alle prisklasser. Er du usikker på hvilke felger som passer bilen din, hjelper vi deg selvsagt gjerne!
Mer om felger

Dekkhotell

Er du lei av at sommer- og vinterdekka dine alltid tar opp mye plass i boden, kjelleren eller garasjen? Da bør du sjekke dem inn på det femstjerners dekkhotellet vårt! Selv om vi ikke kan love egg og bacon til frokost hver dag, sørger vi i hvert fall for at dekka oppbevares i korrekt temperatur og optimale lysforhold – og at de har riktig lufttrykk og mønsterdybde. I tillegg rengjør vi både dekk og felg grundig, og sjekker at det ikke har oppstått noen skader som må utbedres. Bestill et opphold i dag!
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«Vi i Dekk1 Horten hjelper deg med alt som har med bil å gjøre, enten du skal kjøpe nye dekk eller skifte ut vindusviskerne. Her er du alltid velkommen for en hyggelig prat om bil, dekk, Ørn eller været. Vi spanderer kaffen! Velkommen til oss!»
Sp%C3%B8r-Butikk-Her