Dekk1 Tønsberg

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Endre/bestill time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for videre informasjon.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell hos oss
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.

Dekk1 AS avd. Tønsberg

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08:00 - 18.00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
10:00 - 14:00

Vi har utvidet åpningstid i hjulskiftsesongen.
Telefon: 33 30 19 70
Vakttelefon: 900 55 516
E-post: tonsberg@dekk1.no
Dekkhotell1---CMYK

Pris

kr. 1195*

» Alle biler, uansett hjulstørrelse
* Våre dekkhotellpriser gjelder pr. sesong. Verkstedmateriell på kr. 105,- vil tilkomme. Les vilkår for dekkhotell her.

Velkommen til Dekk1 Tønsberg

På Træleborg, et par steinkast fra Mammutkrysset, finner du oss i Dekk1 Tønsberg. Her møter du en ryddig og innholdsrik butikk med et bredt utvalg av alt fra små barnevognhjul til store anleggsdekk – og ikke minst en skikkelig hyggelig gjeng som gir deg gode råd om alt som har med bil å gjøre.

Dekk

Målet vårt er at alle skal være trygge i trafikken. Derfor tar vi kundene på alvor når de kommer til oss for å kjøpe dekk. Vi tar oss god tid, går nøye gjennom de ulike dekktypene og gjør vårt ytterste for å finne de som passer best til deg og ditt kjøretøy – uansett om det er personbil, varebil eller traktor.
Mer om dekk

Felger

Felger kan gi bilen din både stil og litt ekstra særpreg. Samtidig handler ikke valg av felger bare om smak og utseende, men også om pris. Hos oss finner du et bredt utvalg av felger i alle prisklasser, så uansett hva slags stil du er på utkikk etter, har vi garantert noe som passer perfekt for deg. Vi har også spesialisert oss på retting av felger til både person- og varebil, og med lang erfaring og topp moderne utstyr får vi deg raskt ut på veien igjen.
Mer om  felger

Dekkhotell

Skulle du gjerne rydda litt plass i garasjen? For en rimelig penge kan du oppbevare både sommer- og vinterdekkene dine hos oss. Her på Træleborg har vi et femstjerners dekkhotell med ledig kapasitet hele året, hvor vi garanterer at dekkene dine får all den servicen de trenger – og at de oppbevares under riktige temperatur- og lysforhold. Overlater du dekkene dine til oss, kontrollerer vi også dekktrykk, mønsterdybde og at det ikke er noen skader på dekkene eller felgene før neste hjulskift.
Mer om dekkhotell

Hos Dekk1 Tønsberg møter du en hyggelig gjeng med masse kunnskap og mange gode råd – og skulle du ha behov for service, har vi også en egen servicebil tilgjengelig!
Sitat%20sort
 «For oss i Dekk1 Tønsberg er det viktig at kundene føler seg sett og hørt. Vi tar oss god tid og gjør vårt ytterste for å hjelpe kundene, uansett om de er på jakt etter dekk, felger, service eller tilbehør!»
Sp%C3%B8r-Butikk-Her