Dekk1 Kokstad Bergen Syd

Dekk1 AS avd. Bergen Syd

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

Lørdag
08:00 - 18.00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
10:00 - 14:00
Vi har utvidet åpningstid i hjulskiftsesongen.
E-post: bergensyd@dekk1.no
Telefon: 55 98 60 60
Vakttelefon for last-, industri- og anleggskunder for utrykning etter arbeidstid: 41 66 72 78

Dekk1 Kokstad Bergen Syd

Velkommen til Dekk1 Kokstad Bergen Syd - din dekkforhandler i Bergen. Vi holder til på Kokstad rett bak Gudim Nyere Biler AS. Vi har lang erfaring innen alt fra små trillebårhjul til de største anleggsdekk.

Dekk

Hos Dekk1 Bergensyd på Kokstad får du dekk til alle typer kjøretøy og spesialmaskiner.

Vi lagerfører alle dekkmerker i premiumsegmentet for både person, buss og lastebiler. I quality- og lavprissegmentet har vi valgt ut de merkene vi mener er trygge og verd å betale for. Våre personbilkunder får tilgang til Dekk1 sin unike «PåVei1-forsikring» om de kjøper dekksett eller er Dekkhotellkunder hos oss.

Når det gjelder firmakunder med lastebildekk, anleggsdekk og dekk til spesialmaskiner anbefaler vi tett dialog med vårt kompetansepersonell. Her er det mye å spare på å sette opp årsplaner for utskifting gjennom sesongene. Vi leverer både nye og regummierte dekk til last og anlegg.

Skal du ha MC, ATV eller spesielle tilhengerdekk har vi kun et mindre lager av dette, men skaffer på en dag eller to akkurat det du ønsker.

Felger

Felgene er smykker for bilen. Hos Dekk1 hjelper våre kundeveiledere deg å finne «dine» felger med riktig utforming og rette farger. Vi har valgt ut enkelte flotte felger til å være volumfelgene våre. Disse kan vi selge til fordelaktige og rimelige priser. Vi skaffer imidlertid alt du måtte ønske på kun få dager.

Mer om felger

Dekkhotell

Dekk1 Bergen Syd på Kokstad har antagelig byens største og mest moderne dekkhotell. Våre dekkhotellpriser varierer med størrelsen på hjulene.

Dekkhotell inkluderer:
 • Lagring
 • Overflatevask
 • Kvalitetskontroll
 • Luftsjekk
 • Forsikret opphold
 • Hjulskift i prioritert kø

Mer om dekkhotell

Skumfylling (Tyrfil)

Fylte hjul tåler og overlever hva som helst. Alt fra spiker, skruer, flint og glass. Vi kan fylle alle hjul fra truck, grave- og lastemaskiner, til bobcat og trillebårhjul. Med eller uten slange betyr ingenting. Fylte hjul har også vesentlig lenger levetid enn dekk med bare luft. Ta kontakt for mer informasjon eller for pristilbud.

Steinsprutskade

Alle våre verstedsmedarbeidere er sertifisert til å reparere steinsprut i bilglass. Å reparere bilglass er gratis for kunden om de har kasko eller delkasko. Vet du at du har steinsprut, be om at vi reparerer ruten din mens bilen likevel er inne til hjulskift eller plugging av dekk.

Er det større sprekker som ikke lar seg reparere organiserer vi skifte av rute. Dette kan utføres på Ryds Bilglass' verksted på Minde, eller deres fagfolk kommer å gjør jobben her hos oss på Kokstad. Prisen på skifte av frontrute ligger på rundt 2000,- og er egenandelen på forsikring. Bruk av forsikring ved reparasjon og skifte av bilglass gir ikke bonustap.

Mer om steinsprut

Takbokser

Vi selger og monterer Skiguard takbokser. Skiguard leverer pene kvalitetsbokser i flere utforminger og størrelser. De produserer også lave bokser på spesialbestilling om du har spesielle krav og ønsker.

Mer om takboks

Tilhengere

Dekk1 Kokstad er et Brenderup tilhengersenter. Brenderup tilhengere er hengere av god kvalitet til konkuransedyktige priser. Vi selger og tar service på alle typer Brenderup tilhengere. Skaphengere, båthengere, biltransporthengere og vanlige lave tilhengere.

Mer om tilhengere

Vi tilbyr også:

 • Pigging og seiping av dekk.
 • Væskefylling av dekk til anleggsmaskiner, traktorer, bobcat med mer. 
 • Pressing av kompakte/massive hjul 
 • Utrykking med både varebil og lastebil med omlegger 
 • Reparasjoner/vulk av alle typer dekk/skader.
 • Kaffe, sjokolade og avis mens du venter.

Tilbakemeldinger fra kunder

 
Sp%C3%B8r-Butikk-Her

Våre ansatte utgjør 62 års bransje-erfaring

ruben
Ruben Hordnes
Avdelingsleder

Tlf: 55 98 60 60
20180320 143709-1
Timothy S. Workman
Butikk- & verkstedleder

Tlf: 55 98 60 60
kjartan
Kjartan Sørheim
Verkstedsleder med ansvar for last/truck og anlegg

Tlf: 55 98 60 60
20170829 150958-1
Aleksandrs Prave
Lager- og logistikkansvarlig

Tlf: 55 98 60 60
isam-al small
Isam Aldabagh
Verkstedmedarbeider & sjåfør

Tlf: 55 98 60 60