Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Askøy - Bergen

Vi i Dekk1 på Juvikflaten legger stoltheten vår i tre ting: kvalitetsprodukter, fagkunnskap og sabla god kaffe! Kom innom for en hyggelig prat, og ikke minst for gode råd om bil og dekk.

Dekk

Det er ingen hemmelighet at klimaet her på Vestlandet er varierende og vått. Akkurat derfor er vi nødt til å ha gode dekk som tåler litt ruskevær. Tar du turen innom oss, kan du være helt sikker på å finne de dekkene som passer deg og dine behov best, uansett om du kjører personbil, campingbil eller varebil. Vi hjelper deg selvfølgelig med hjulskiftet, og skulle du ha behov for å reparere et dekk eller bytte et bilglass, er det bare å si ifra. Med lang erfaring og topp moderne utstyr får vi deg raskt og trygt ut på veien igjen.
Mer om dekk

Felger og tilbehør

Er du på utkikk etter nye felger, er det bare å svinge innom. I den ryddige og oversiktlige butikken vår finner du et stort utvalg av kjente merkevarer i alle prisklasser – og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne akkurat de felgene som passer deg, bilen og lommeboken din aller best.
Mer om felger

Her finner du også Skiguard-takbokser, tilhengere, bilbatterier og vindusviskere – og vi kan i tillegg hjelpe deg med montering.

Dekkhotell

Trenger du et sted å lagre dekkene dine for sesongen? Sjekk dem inn hos oss, da vel! Vi har et topp moderne dekkhotell, hvor dekkene kan stå hele året rundt til en rimelig penge. Her sørger vi for riktige lys- og temperaturforhold og ikke minst jevnlig kontroll av lufttrykk og mønsterdybde. På den måten kan du være helt sikker på at både du og dekkene dine er i de tryggeste hender.
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«Hos Dekk1 Askøy blir du møtt av en hyggelig og kunnskapsrik betjening, sabla god kaffe og ikke minst en ryddig og oversiktlig butikk med fine produktutstillinger.»