Dekk1 Drotningsvik

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell
DEKK1-LOGO%20-%20CMYK

Dekk1 AS avd. Drotningsvik

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 17:00
08:00 - 16:00
Stengt

Vi har utvidet åpningstid i hjulskiftsesongen.

Velkommen til Dekk1 Drotningsvik - Bergen

På Janaflaten, et lite steinkast fra Sotraveien, finner du oss i Dekk1 Drotningsvik – en himla hyggelig gjeng som vet hva du og bilen din trenger. Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av dekk og felger, og ikke minst en egen bilglassavdeling som raskt kan hjelpe deg med steinsprut og andre uhell. Kom innom for gode råd og en hyggelig prat!

Dekk

La oss kalle en spade for en spade: Her på Vestlandet er det mye ruskevær. Regn og våte veier skaper dårlige kjøreforhold, og behovet for gode, solide dekk er derfor stort. Uansett om du er på jakt etter dekk til personbil, MC eller til andre type kjøretøy, har vi trolig det du trenger. Medarbeiderne våre har lang erfaring med bil og dekk, og vet hva som kreves for å kunne kjøre trygt på all slags føre.
Mer om dekk

Felger

Felger er på mange måter prikken over i-en: De gir bilen stil og særpreg og gjør den mer «deg». Samtidig handler valg av felger om pris – og derfor fører vi et bredt utvalg i alle prisklasser. Vi har kjente varemerker som Brock, EtaBeta og Vossen, og hjelper deg gjerne med å finne akkurat det settet som passer best til deg, bilen og lommeboken din.
Mer om felger

Dekkhotell

Ikke plass til dekkene i garasjen? Sjekk dem inn hos oss, da vel! Vi har et topp moderne dekkhotell med ledig kapasitet hele året rundt – til en god pris. Før vi flytter dem inn på lageret, maskinvasker vi dekkene og felgene med miljøvennlige midler, og før vi monterer dem på bilen din, tar vi en grundig sjekk av lufttrykk, mønsterdybde og dekktrykkventiler.

Som dekkhotell-kunde kan du også bestille time hos Cary – noe som betyr at du slipper å stå i kø og får den hjelpen du trenger, akkurat når det passer for deg.
Mer om dekkhotell
Sving innom for en kikk, gode tips eller bare en hyggelig prat om alt fra bil og dekk til regnvær og Brann!
Sitat%20sort
«Hos oss møter du en hyggelig og dyktig gjeng som vet hva du og bilen din trenger, og som ikke gir seg før du er helt fornøyd. Kom innom, så tar vi en prat over en kopp kaffe!»
Sp%C3%B8r-Butikk-Her