Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Åssiden

Velkommen til Dekk1 Åssiden – stedet for deg som er ute etter dekk og felger, service, hjulskift, tilhenger, takboks eller annet biltilbehør! Du finner oss ved siden av Honda og Toyota i Ingvald Ludvigsens gate på Åssiden, og våre erfarne og hyggelige ansatte ser frem til å få deg på besøk hos oss!

Dekk

Gummien i dekka på bilen din slites ned og blir hardere etter hvert som de ruller, noe som til syvende og sist går ut over de viktige egenskapene deres. Er det mer enn fem år siden sist du skiftet ut dekkene, bør du ta turen innom oss. Vi tilbyr markedets bredeste utvalg av høykvalitets vinter- og sommerdekk fra kjente merker som Pirelli, Nokian, Continental og Maxxis – dekk som gir deg både gode kjøreegenskaper og ekstra trygghet bak rattet. Og har du vært uheldig, tilbyr vi selvfølgelig rask og effektiv dekkservice til en real pris.

Vi har i tillegg ansatte med topp ekspertise på MC-dekk, og tilbyr uslåelige priser på dekk i alle størrelser fra Pirelli, Metzeler og Michelin. I tillegg monterer og balanserer vi dekk til nesten alle motorsykler, så lenge hjulene er demontert fra sykkelen.
Mer om dekk

Felger

På Dekk1 Åssiden er vi opptatt av at du som kunde skal få de rette felgene til bilen din. I showrommet vårt kan du selv se og føle på felgene og skaffe deg full oversikt over sortimentet vårt. Vi tilbyr felger fra kvalitetsmerker som Vossen, Brock og EtaBeta, så her finner du garantert et felgsett som vil løfte utseendet til bilen din til nye høyder! Og trenger du hjelp til å velge, er det bare å gi et lite vink til en av de profesjonelle medarbeiderne våre.
Mer om felger

Dekkhotell

Vi skjønner at du helst vil slippe å rengjøre, skifte ut og stue vekk dekka dine etter hver sesong. Da er det greit å vite at vi gjerne tar på oss oppgaven for deg. Det femstjerners dekkhotellet vårt har god kapasitet og lar deg bruke plassen i boden eller garasjen til å oppbevare andre ting. Når du overlater dekka til oss, sørger vi for at de får seg en grundig vask, blir kontrollert for skader og sprekker og deretter lagret i riktige lys- og temperaturforhold. I tillegg sjekker vi mønsterdybde, slitasje og lufttrykk, slik at du kan være trygg på at de er klare til dyst neste gang du trenger dem. 

Kunder av Nedre Buskerud Boligbyggerlag får første sesongs lagring gratis, og betaler kun for hjulskift første sesongen hos oss.
Mer om dekkhotell

Camping- og bobiler

Skal du ut på tur i sommer med camping- eller bobil foreslår vi at du kommer innom for en gratis evaluering av dekkene på bilen din. Vi ønsker å bidra til at du og din familie kjører trygt når dere ferierer med deres bobil.
Sitat%20sort
«Dekk1 Åssiden er dekkforhandleren for deg som ønsker å ha alt på ett sted. Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg sett og ivaretatt, og hos oss finnes det ingen dumme spørsmål. Kom innom for å ta en nærmere kikk på sortimentet vårt, eller bare for å ta en hyggelig prat. Vi dekker deg uansett!»