Dekk1 Åssiden

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Endre/bestill time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for videre informasjon.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi har god kapasitet og tar deg i mot på drop-in. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.

Dekk1 AS avd. Åssiden

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08:00 - 17.00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 16:00
10:00 - 14:00

Vi har utvidet åpningstid i hjulskiftsesongen.
Telefon: 32 88 38 40
E-post: aassiden@dekk1.no

Velkommen til Dekk1 Åssiden

Dekk1 Åssiden er din kvalitetsleverandør på dekk og felger i Drammen. Vi ligger ved siden av Honda og Toyota i Ingvald Ludvigsens Gate på Åssiden. 

Dekk

Hos oss hjelper vi deg å finne dekk til din bil. Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetsdekk i de fleste kjente merker og dimensjoner. Våre hovedmerker er Pirelli, Maxxis, Vredestein, Nokian, Goodyear og Continental og.
Les mer

Felger

På Dekk1 Åssiden jobber vi for å skaffe våre kunder de rette felgene til deres bil. Vi er leverer merker som Vossen, Brock og EtaBeta. Hos oss finner du garantert de felgene som løfter bilen din til et nytt nivå. For full oversikt over vårt sortiment, ring eller besøk oss i vårt showroom på Åssiden i Drammen.
Les mer

Dekkhotell

Sjekk inn på vårt 5-stjerners dekkhotell og frigjør plass i garasjen og boden til mer nyttige ting. Vi oppbevarer dekkene, kaller inn til hjulskift og sørger for at alt er på plass når tiden er inne. Kunder av Nedre Buskerud Boligbyggerlag får første sesongs lagring gratis, og betaler kun for hjulskift første sesongen hos oss.
Les mer

MC

Vi er også leverandør av MC dekk, og har uslåelige priser på Pirelli, Metzeler og Michelin dekk til motorsykler i alle størrelser. Vi monterer og balanserer dekk til nesten alle motorsykler, forutsatt at hjulene er demontert fra sykkel.

Camping- og bobiler

Skal du ut på tur i sommer med camping- eller bobil foreslår vi at du kommer innom for en gratis evaluering av dekkene på bilen din. Vi ønsker å bidra til at du og din familie kjører trygt når dere ferierer med deres bobil.
Sp%C3%B8r-Butikk-Her