Dekk1 Asker

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Endre/bestill time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for videre informasjon.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi har god kapasitet og tar deg i mot på drop-in. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.

Dekk1 AS avd. Asker

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08:00 - 16.00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
Stengt

Vi har utvidet åpningstid i hjulskiftsesongen.
Telefon: 66 77 77 22
E-post: asker@dekk1.no

Velkommen til Dekk1 Asker

Praktisk plassert i Nye Vakås Vei 10, et lite steinkast fra avkjøringa på E18, ligger Dekk1 Asker, med markedets beste bilprodukter og (mest sannsynlig) verdens hyggeligste betjening!

Dekk

Målet vårt er at du skal være trygg i trafikken – derfor tar vi oss også god tid når du kommer til oss for å kjøpe dekk. Uansett om du kjører personbil, MC eller lastebil, har vi erfaringen og spisskompetansen som trengs for å hjelpe deg med å finne akkurat de dekkene du trenger.
Mer om dekk

Felger

Vi i Dekk1 elsker felger og vet godt hvor viktige de er for bilens stil og særpreg. Fordi vi også vet at smaken er som baken, fører vi et bredt utvalg av felger i alle prisklasser – med blant annet Brock, Vossen, R-Series og EtaBeta som våre mest kjente merkevarer. Lyst til å ta en kikk? Kom innom, så hjelper vi deg gjerne med gode råd om både bil og felger.
Mer om felger

Dekkhotell

På vårt topp moderne dekkhotell kan du oppbevare dekkene dine året rundt, til en rimelig pris. Der sørger vi for at dekkene dine oppbevares under rette temperatur- og lysforhold og utfører jevnlig service. På den måten kan du være helt sikker på at både du og dekkene dine er i trygge hender. 
Mer om dekkhotell

Kom gjerne innom for en kikk og en prat om dekk, felger, vær og vind – vi i Dekk1 Asker står alltid klare for å hjelpe deg, uansett behov!
Sitat%20sort
«Hos oss i Dekk1 Asker møter du en hyggelig og kunnskapsrik gjeng og ikke minst en fin og innholdsrik butikk, med alt dekkene dine trenger – pluss litt til!»
Sp%C3%B8r-Butikk-Her