Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Drammen

Hos oss i Dekk1 på Lierstranda finner du markedets beste utvalg av dekk og felger – og ikke minst en gjeng med blide medarbeidere som brenner for bil og god kundeservice!

Dekk

Riktige dekk kan redde liv – derfor blir du tatt på alvor når du kommer til oss for å handle dekk. Vi tar oss god tid og lytter til hva du har behov for. Hos oss finner du et stort utvalg av kvalitetsdekk fra merkevarer som Pirelli, Maxxis, Continental, RoadCruza og Powertrac. Medarbeiderne våre har lang erfaring og bred kunnskap om både dekk og bil – og vi hjelper deg gjerne med å finne de dekkene som gjør at du kan kjøre trygt i trafikken, hele året rundt.  
Mer om dekk

Felger

Vi elsker felger og hjelper deg gjerne med å finne det perfekte settet for både deg, bilen din og lommeboka di. Hos oss kan du velge og vrake mellom kjente merkevarer som Vossen, Brock og EtaBeta – samt en rekke andre merker i ulike prisklasser. For full oversikt over alle felgene vi tilbyr, er det bare å slå på tråden eller stikke innom showroomet vårt i Teglverksveien ovenfor Lierstranda.
Mer om felger

Dekkhotell

Vil du frigjøre plass i garasjen, er du hjertelig velkommen til å sjekke inn dekkene dine på vårt topp moderne dekkhotell! Vi oppbevarer dekkene dine trygt, kaller inn til hjulskift når det trengs og sørger i tillegg for full service og vask. Er du medlem av Nedre Buskerud Boligbyggelag, spanderer vi gratis lagring første sesong, og du betaler kun for hjulskift den første sesongen på dekkhotellet.
Mer om dekkhotell

MC

Trives du best på to hjul? Ikkeno’ problem. Hos oss finner du et stort utvalg av MC-dekk til uslåelige priser, og vi fører merkevarer som Pirelli, Metzeler og Michelin til motorsykler i alle størrelser. Vi hjelper deg gjerne med montering og balanserer dekk til de aller fleste MC-typer – forutsatt at hjulene er demontert fra sykkelen.
Mer om MC-dekk

Camping- og bobiler

Ferie på fire hjul er fantastisk, men før du reiser, anbefaler vi at du stikker innom for en gratis sjekk og evaluering av dekkene. På den måten blir ikke ferien bare fin, men også langt tryggere! 
Sitat%20sort
«Hos oss møter du en fin og oversiktlig butikk, med et stort produktsortiment og blide ansatte! Kom innom for en hyggelig prat og rykende varm kaffe!»