Dekk1 Hvam

DEKK1-LOGO%20-%20CMYK

Dekk1 AS avd. Hvam

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
Stengt

Vi har utvidet åpningstid i hjulskiftsesongen.
Telefon: 63 84 09 00
E-post: hvam@dekk1.no
Dekkhotell1

Liten

1395,-*

» Biler med hjul til og med 15"

Medium

1495,-*

» Biler med hjul på 16" og 17"

Stor

1695,-*

» Biler med hjul på 18" og 19"

XL

1695,-*

» Biler med hjul fra og med 20"
* Våre dekkhotellpriser gjelder pr. sesong. Verkstedmateriell på kr. 105,- vil tilkomme. Les vilkår for dekkhotell her.

Velkommen til Dekk1 Hvam

I flotte lokaler i Hvamsvingen 5 på Skjetten treffer du oss i Dekk1 Hvam. Her hjelper vi deg med hjulskift, reparasjon av punkterte dekk og ulike typer service. Samtidig tilbyr vi et stort utvalg av sommer- og vinterdekk til personbil og MC, alufelger, spesialdekk, tilhengere og annet biltilbehør – alt til en hyggelig penge.

Dekk

For oss i Dekk1 er det viktig at kundene våre kan ferdes trygt på veiene. Vi er derfor stolt av å kunne tilby noen av markedets beste kvalitetsdekk fra kjente merkevarer som Pirelli, Continental og Maxxis. Hos oss får du alltid god hjelp til å finne dekka som passer best til kjøretøyet ditt, enten du kjører personbil, motorsykkel, traktor eller off-road.
Mer om dekk

Felger

Som frittstående kjede er vi så heldige at vi har tilgang til noen av de beste felgene på markedet til skikkelig gunstige priser. Hos oss finner du kvalitetsfelger fra blant annet Brock, EtaBeta og Vossen, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne felgsettet som passer best for deg og lommeboka di – og som gir bilen din et stilig uttrykk.
Mer om felger

Dekkhotell

Er garasjen din full og du mangler plass til å lagre sommer- eller vinterdekka dine i sesongen du ikke bruker dem, er det kjekt å vite at du alltids kan sjekke dem inn på vårt femstjerners dekkhotell. Her sørger vi før at de blir oppbevart i korrekt temperatur og under riktige lysforhold, sånn at de holder seg i topp stand og varer lenger. Vi sjekker dessuten at dekka har riktig mønsterdybde og lufttrykk, og at det ikke har oppstått noen skader på hjulene. Vi skifter naturligvis også dekka for deg når tiden er inne for det – enkelt og praktisk.
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«På Dekk1 Hvam møter du hyggelige og erfarne bileksperter som gir dekka dine behandlingen de fortjener. Stikk hodet innom, så tar vi en hyggelig prat om hva vi kan hjelpe deg med. Vi har alltid god kaffe på kanna!»
Sp%C3%B8r-Butikk-Her