Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Ringerike på Hønefoss

I Dalsbråten i Hønefoss, ved Storelvas bredder, finner du oss i Dekk1 – en gossin og bilinteressert gjeng som holder til i en av landets største og flotteste bilbutikker. Her kan du velge blant et stort utvalg av dekk og felger, Brenderup-tilhengere og mye annet tilbehør til gode priser. Vi tilbyr dessuten avbalansering og hjuloptimalisering av dekk og felg. Velkommen til biluniverset vårt i Osloveien 14–16!  

Dekk

For oss er kun det beste godt nok, og vi kan skilte med Ringerikes flotteste utvalg av kvalitetsdekk til personbil, varebil og motorsykkel, i tillegg til en haug andre spesialdekk. Vi leverer mye til nybilmarkedet, så skal du kjøpe ny bil, gjør du lurt i å ta en prat med oss før du bestiller dekk og felg. Velg blant kjente merker som Pirelli, Continental og Maxxis, og finn din favoritt! Er du usikker på hva du bør velge, hjelper en av dekkekspertene våre deg selvfølgelig mer enn gjerne.
Mer om dekk

Felger

På utstillingsveggene i de hyggelige og romslige lokalene våre kan du selv se og kjenne på alle kvalitetsfelgene vi tilbyr. Som frittstående kjede har vi tilgang til det aller meste på markedet, som for eksempel alufelger fra Brock, Vossen og EtaBeta – til ekstra gode priser. Vi har også utstyret og kompetansen til å rette og sveise felger hvis du vil shine opp de du har.
Mer om felger

Dekkhotell - Vi har ledig kapasitet

For deg som er lei av alt stresset som hører med å skifte hjul, rengjøre dem og stue dem vekk for sesongen, bør du vurdere å sjekke dem inn på dekkhotellet vårt. Her steller og duller vi med dekka dine som om det skulle vært våre egne, og gir de behandlingen de trenger for å være i topp stand neste gang du trenger dem – uten at det trenger å koste skjorta. Bestill plass i nettportalen vår i dag!
Mer om dekkhotell
Sitat%20sort
«På Dekk1 Ringerike blir du møtt av erfarne og kompetente ansatte som alltid har smilet på lur, og som ikke gir seg får du har fått det du var ute etter. Ta turen innom i dag, så hjelper vi deg med alt du trenger til bilen din.»