Dekk1%20blir%20DekkTeam%202023%20-%209-16%20format%20-%20LQ

Vi har blitt DekkTeam.

Kjære kunde. Denne dekkvirksomhet og dekkhotell har blitt DekkTeam. Samme plassering og samme hyggelige ansatte, bare en annen logo på veggen.

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Bestill/endre time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for å gå til området.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.
Dekkhotell

Velkommen til Dekk1 Stabekk

Tar du turen innom oss i Dekk1 på Nedre Stabekk, kan du være helt sikker på at du får hjelp til alt som har med dekk å gjøre – pluss litt til. Her møter du hyggelige og kunnskapsrike ansatte, med et genuint ønske om å finne de produktene som passer deg og dine behov best.

Dekk

Det viktigste for oss er at du er trygg på veien, uansett vær og føre. Akkurat derfor tar vi oss god tid når du skal kjøpe dekk, og går nøye gjennom dine spesifikke behov og ønsker. Hos oss kan du velge fra et stort utvalg dekk til både personbil og MC – så svinger du innom oss i Professor Kohts vei, garanterer vi at du får med deg et dekksett som er perfekt match for både deg og kjøretøyet ditt.
Mer om dekk

Felger

Du kan ikke kalle deg dekkekspert uten å elske felger, og vi i Dekk1 på Stabekk er intet unntak. Derfor vet vi at felger handler om både stil, smak og utseende – og også om pris. Fordi vi er en frittstående kjede, har vi tilgang til de fleste merker på markedet i alle prisklasser, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne det settet som passer deg og dine behov best. 
Les mer

Dekkhotell

Skulle du gjerne ha frigjort litt plass i garasjen og sluppet å styre med dekkskift hver eneste vinter og vår? Ikkeno’ problem! Vi har nemlig et topp moderne dekkhotell med ledig kapasitet til både sommer- og vinterdekkene dine. Hos oss er du helt trygg på at dekkene dine får all nødvendig pleie og at de oppbevares under korrekte temperatur- og lysforhold. Når det er på tide å bytte dekk igjen, kontrollerer vi alltid dekktrykk, mønsterdybde og at det ikke er noen skader på dekkene.
Mer om dekkhotell

Vi har alltid noen gode råd på lur, så kom gjerne innom for en kaffekopp og en hyggelig prat om dekk og bil!
Sitat%20sort
«Hos oss blir du alltid møtt av en oversiktlig butikk – og ikke minst en hyggelig betjening med skikkelig kunnskap om alle produktene vi fører. Enten du er på jakt etter nye dekk eller bare vil slå av en prat om bil, dekk, Stabæk eller Frisk Asker, så er du hjertelig velkommen!»