Fjordkraft rabatter

Fjordkraft%20konkurranse%20-%20horisontal%20format%20-%20LQ

500,- kr rabatt hos Dekk1

Registrer deg allerede nå så du slipper å ordne med dette når du står i butikken hos Dekk1.


Ved å bytte strømleverandør til Fjordkraft og benytte strømavtalen Dekk1 Spot får du strøm til innkjøpspris – og 500 kr i rabatt på ditt neste kjøp hos Dekk1. Registrer din Fjordkraft strømbestilling nedenfor, og du vil motta en rabattkode på SMS som gir avslag i kassa i din Dekk1 butikk. Tilbudet gjelder kun nye Fjordkraft-kunder og rabatten må benyttes hos en av våre egeneide Dekk1-avdelinger (ikke Dekk1-partnere). Avtalen har 6 måneders bindingstid.

Bestillingen tar kun et par minutter og Fjordkraft ordner alt det praktiske for deg.

Fjordkraft gir deg en enkel, trygg og god kundeopplevelse. De er godkjent gjennom sertifiseringsordningen Trygg strømhandel. Les mer her.
 

Dette får du i Dekk1-avtalen

Strømavtalen: Dekk1spot – Spotavtale
 

Dekk1spot er en strømavtale som følger prisene i markedet. Spotprisen for strøm svinger hele tiden, men over tid gir en slik avtale deg lav strømpris. Påslag på 6,49 øre/kWh (inkl. elsertifikat) kommer i tillegg. Påslaget inkluderer lovpålagte kostnader for elsertifikat. Det innebærer at du som forbruker er med på å finansiere kraft produsert fra fornybare energikilder.

Månedsbeløpet for avtalen er kun 39,-.

Det er 6 måneders bindingstid på strømavtalen. Om du sier opp avtalen i løpet av de første 6 månedene vil du få et bruddgebyr på 500 kr. Priser og betingelser holdes uendret i minimum 12 måneder fra bestillingsdato.

Les avtalevilkår


Trippelgaranti

Trippelgaranti er en strømforsikring som kan spare deg for utgifter relatert til strøm dersom du blir syk, arbeidsledig eller opplever feil på det elektriske anlegget. Du kan for eksempel få dekket strøm- og nettleiekostnader i inntil 6 måneder. Forsikringen dekker også din ektefelle/samboer.

Du får den kostnadsfritt i 3 mnd. Etter denne perioden betaler du 1,50 kr/dag. Du kan når som helst avbestille denne.
 
Les mer og se vilkår for Trippelgaranti


Har du allerede Fjordkraft i stikkontakten?

Vi gir deg i så fall 10% rabatt på ditt kjøp av på dekkhotell, dekk og felg. Vis frem Fjordkraft-appen for å få rabatten i en av våre butikker (gjelder ikke hos våre Dekk1-partnere og ikke i vår nettbutikk).
 
Fjordkraft

FINN DIN BUTIKK

Velg fylke
finn-butikk-2016
logo-dekk1

Har du allerede Fjordkraft i stikkontakten?

Vi gir deg i så fall 10% rabatt på ditt kjøp av på dekkhotell, dekk og felg.

Vis frem Fjordkraft-appen for å få rabatten i en av våre butikker (gjelder ikke hos våre Dekk1-partnere og ikke i vår nettbutikk).