Bestill time

Timebestilling
Bestill/endre time
Velg blant våre egeneide avdelinger for å bestille time online.
Book tid hos avdeling
Dekk1-partner%20emblem
Time hos partner
Vår bookingløsning omfatter ikke Dekk1-partnere. Disse butikkene må kontaktes direkte.

Timebestilling

Enkel registrering og booking av tid hos en av våre mange egeneide avdelinger.

Dersom du ønsker å bestille time hos en av våre Dekk1-partnere så må disse kontaktes direkte for avtale. Klikk her eller blå knapp ovenfor for å komme til området som viser hvilke Dekk1-avdelinger som er partnere.

Alle våre avdelinger har profesjonelle verksteder som utfører arbeidet du har bestilt time for. Mens arbeidet utføres finnes det kundeområder med kaffe og sitteseksjon for deg og dine, med gratis wifi eller annet lesestoff.

Vi gjør oppmerksom på at det kan være lurt å være tidlig ute med å bestille ønsket time i forkant av dekkskiftsesongene pga ekstremt stor pågang. Book time nå for å sikre deg tidspunktet du ønsker. Kontakt den aktuelle butikk direkte dersom du ikke finner et tidsrom som passer.
Dersom den aktuelle Dekk1-avdelings kalender er fullbooket, og du ikke finner en annen ledig dato som passer, ber vi deg om å kontakte butikken direkte.

Våre tjenester

Timebestilling
Timebestilling
Enkel registrering og booking av tid hos en av våre mange avdelinger via online bookingtjeneste. Dersom du ønsker å bestille time hos en av våre Dekk1-partnere så må disse kontaktes direkte for avtale.
Faktura og delbetaling
Faktura og delbetaling
KAMPANJE - Ønsker du å betale med faktura eller dele opp og utsette beløpet? Hos oss kan du betale alt på en faktura, eller dele opp kjøpesummen i månedlige avdrag (4, 12 og 24 mnd +) i stedet for å betale hele summen på en gang.
Fordelskortet
Fordelskortet
Dekk1 fordelskort gir deg hvert 5. kjøp av hjulskift og vindusviskere helt gratis. Spør om dette i våre butikker!
Tips, råd & hjelp
Tips, råd & hjelp
Vi skriver jevnlig aktuelle artikler om dekk, felg og andre produkter vi selger. Ta en titt på bloggarkivet vårt.