Bestill time

Registrering
Ny kunde? Klikk her
Dersom du ikke allerede har registrert den aktuelle bilen hos oss må dette gjøres først.
Timebestilling
Endre/bestill time
Enten du er på dekkhotell eller ikke, klikk her for å bestille time ved første ledige anledning.
Dekk1-partner%20emblem
Time hos partner
Vår bookingløsning omfatter ikke Dekk1-partnere. Disse butikkene må kontaktes direkte.

Timebestilling i vår kundeportal

Enkel registrering og booking av tid hos en av våre mange avdelinger via online kundeportal. Er du allerede en registrert kunde vil du få tilsendt kode på din mobil for å logge inn. Er du ny kunde hos oss kan du raskt registrere din bil, og velge nærmeste avdeling, før du får tilgang til butikkens kalender og kan finne din tidsslot.

Dersom du ønsker å bestille time hos en av våre Dekk1-partnere så må disse kontaktes direkte for avtale. Klikk her eller blå knapp ovenfor for å komme til området som viser hvilke Dekk1-avdelinger som er partnere.

Alle våre avdelinger har profesjonelle verksteder som utfører arbeidet du har bestilt time for. Mens arbeidet utføres finnes det kundeområder med kaffe og sitteseksjon for deg og dine, med gratis wifi eller annet lesestoff.

Vi gjør oppmerksom på at det kan være lurt å være tidlig ute med å bestille ønsket time i forkant av dekkskiftsesongene pga ekstremt stor pågang. Book time nå for å sikre deg tidspunktet du ønsker. Kontakt den aktuelle butikk direkte dersom du ikke finner et tidsrom som passer.
  • Ønsker du samtidig å kjøpe nye dekk eller felger, som påmonteres når du kommer innom, ber vi deg om å handle produkt og booke time for montering via vår nettbutikk.
     
  • Dersom den aktuelle Dekk1-avdelings kalender er fullbooket, og du ikke finner en annen ledig dato som passer, ber vi deg om å kontakte butikken direkte.

Våre tjenester

1000,- kr rabatt
1000,- kr rabatt
Ved å bytte strømleverandør til Fjordkraft får du rabatt hos Dekk1 på ditt neste kjøp.
Faktura og delbetaling
Faktura og delbetaling
Ønsker du å betale med faktura eller dele opp og utsette beløpet? Hos oss kan du betale alt på en faktura, eller dele opp kjøpesummen i månedlige avdrag (4, 12 og 24 mnd +) i stedet for å betale hele summen på en gang.
Fordelskortet
Fordelskortet
Dekk1 fordelskort gir deg hvert 5. kjøp av hjulskift og vindusviskere helt gratis. Spør om dette i våre butikker!
Tips, råd & hjelp
Tips, råd & hjelp
Vi skriver jevnlig aktuelle artikler om dekk, felg og andre produkter vi selger. Ta en titt på bloggarkivet vårt.