Warning
Vi har gjort grep rundt smitterisiko på våre avdelinger og er åpne som normalt. Velkommen!
Nettbutikk
Warning
Vi har gjort grep rundt smitterisiko på våre avdelinger og er åpne som normalt. Velkommen!

Dekk1 Tromsø

BestillEndreDekkhotell-Ikon
Endre/bestill time
Vi har online bookingportal for alle våre tjenester. Klikk for videre informasjon.
ViHarDropInPaDekkskift-ikon
Vi tar drop-in
Vi tar deg i mot på drop-in dersom vi har ledig kapasitet. Se hvor vi holder til.
ViHarDekkhotell-ikon
Dekkhotell hos oss
Mange gruer seg til både hjulskift og oppbevaring. La oss gjør det for deg.

Dekk1 AS avd. Tromsø

Åpningstider:
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
08:00 - 16.00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
08:00 - 16:00
Stengt

Vi har utvidet åpningstid i hjulskiftsesongen.
Telefon: 77 67 10 00
E-post: tromso@dekk1.no
Dekkhotell1---CMYK

Pris

1195,-*

» Alle biler, uansett hjulstørrelse
* Våre dekkhotellpriser gjelder pr. sesong. Verkstedmateriell på kr. 105,- vil tilkomme. Les vilkår for dekkhotell her.

Velkommen til Dekk1 Tromsø

Midt i hjertet av Tromsø sentrum, like attme Kongeparken, treffer du oss i Dekk1 – en gjeng bilentusiaster med årelang erfaring som hjelper deg med å holde bilen din i topp stand, året rundt. Vi har spesialisert oss på personbil og utfører all den dekkservicen du måtte ha behov for. I butikken vår finner du også bilprodukter av høyeste kvalitet – til en hyggelig pris.

Dekk

Skikkelige dekk er viktig for å kunne kjøre sikkert på veiene, spesielt her nord for polarsirkelen. Vi har derfor førsteklasses vinter- og sommerdekk fra blant annet Pirelli, Continental og Maxxis til gode priser, sånn at du skal kunne føle deg trygg bak rattet – enten du drar av sted på bar asfalt eller glarholka.
Mer om dekk

Felger

Vi i Dekk1 Tromsø har som frittstående kjede fordelen av å ha tilgang til det aller meste på markedet. Hos oss finner du dermed et stort utvalg av høykvalitetsfelger som gir litt ekstra stil og særpreg til bilen – uten at det treng å koste skjorta. Brock, Vossen, R-Series og EtaBeta er noen av merkevarene du kan velge mellom, og er du usikker, hjelper vi deg med å finne det perfekte felgsettet.
Mer om felger

Dekkhotell

For å gjøre hverdagen din litt enklere tilbyr vi et førsteklasses dekkhotell til lagring av dekkene den sesongen du ikke bruker dem. Her behandler vi dekkene dine som om de skulle vært våre egne, og gir dem ekstra god omsorg i optimale temperatur- og lysforhold. Vi sjekker dessuten dekktrykk og mønsterdybde, vasker felgene godt og kontrollerer at det ikke er noen skader eller sprekker som kan utgjøre en risiko.
Mer om dekkhotell

Så ta en svepptur innom, enten det er for å få utført service, motta gode tips og råd om bilhold – eller bare ta en kaffe og sjabbe litt.
Sitat%20sort
«Hos Dekk1 Tromsø treffer du trivelige ansatte som gjør alt for å gi deg den beste servicen og de beste produktene på markedet. Vi e her førr dæ og bilen din!»
Sp%C3%B8r-Butikk-Her