Andre produkter

Dekk1 - ikke bare dekk og felg

Selv om dekk og felg er vårt hovedfokus leverer vi en rekke andre produkter av markedsledende aktører.

Takboks fra Skiguard og tilhenger fra Brenderup av noen er våre andre satsningsområder.

Vi leverer også dekkforsikring, bilbatteri og vindusviskere fra Bosch, samt reparerer steinsprut og bilglass/ruter.
Skiboks
Skiboks

Skiboks

Skiguard er et norsk selskap som har vært på markedet i ca 25 år. De designer selv, og har egen produksjon i Sigdal. God design og høy kvalitet har alltid vært et fundament i Skiguards tenkning. De er i dag markedsleder på takbokser, og har avtaler om distribusjon og salg gjennom de fleste bilimportører og deres merkeforhandlere.
Brenderup Tilhenger
Brenderup Tilhenger

Brenderup Tilhenger

Brenderup er i dag er en av markedslederne innenfor tilhengerproduksjon. De setter pålitelighet, funksjonalitet, moderne design og sikkerhet øverst på dagsordenen. Det brede sortimentet av tilbehør gjør dessuten tilhengerne meget fleksible så de kan anvendes til mange formål.
Fjordkraft rabatter
Fjordkraft rabatter

Fjordkraft rabatter

Ved å bytte strømleverandør til Fjordkraft og benytte strømavtalen Dekk1 Spot får du strøm til innkjøpspris – og rabatt hos Dekk1 på ditt neste kjøp. Registrer deg allerede nå så du slipper å ordne med dette når du står i butikken hos Dekk1.
PåVei1-forsikring
PåVei1-forsikring

PåVei1-forsikring

Forsikring, bytterett og 24/7 veihjelp! Vi vil at du skal være trygg og sikker på veien. Derfor tilbyr vi vår PåVei1-forsikring som gir deg 24 timers veihjelp ved dekkskader, samt 4 ukers bytterett om du ikke er fornøyd med dine nye dekk. Forsikringen kan kjøpes i alle Dekk1-butikker.
Vi fikser bilglass
Vi fikser bilglass

Vi fikser bilglass

En skade fra steinsprut må behandles så fort som mulig etter at skaden har skjedd, slik at ruten ikke sprekker opp. Når skaden repareres raskt etter at skade har oppstått blir resultat også mye bedre. En normal reparasjon tar kun 20-30 minutter. Dette fikser vi på de fleste av våre Dekk1-avdelinger så sving innom ved første anledning.
Faktura og delbetaling
Faktura og delbetaling

Faktura og delbetaling

Ønsker du å betale med faktura eller dele opp og utsette beløpet? Hos oss kan du betale alt på en faktura, eller dele opp kjøpesummen i månedlige avdrag (6, 12 og 24 mnd.) i stedet for å betale hele summen på en gang. Alt ordner du selv via din mobiltelefon på stedet.
Bosch bilbatteri
Bosch bilbatteri

Bosch bilbatteri

Vi selger og tester startbatterier fra Bosch i alle våre butikker. Disse batteriene er utviklet for å imøtekomme kravene til ulike biltyper og sikrer at bilen din alltid har mye kraft tilgjengelig. Med på kjøpet får du også høyest mulig kvalitet, sikkerhet og pålitelighet.
Bosch vindusviskere
Bosch vindusviskere

Bosch vindusviskere

Vi selger og pusserblader fra fra Bosch i alle våre butikker. Vindusviskere fra Bosch garanterer perfekt viskerytelse, selv under ekstreme værforhold.
Sikkerhet og lys
Sikkerhet og lys

Sikkerhet og lys

Varslingslys, redningsutstyr og helse- og sikkerhetsutstyr. Her har vi samlet et utvalg av produkter som vi vet er verdifulle for deg når du kjører på veien.