Andre produkter

Dekk1 - ikke bare dekk og felg

Selv om dekk og felg er vårt hovedfokus leverer vi en rekke andre produkter av markedsledende aktører.

Takboks fra Skiguard og tilhenger fra Brenderup av noen er våre andre satsningsområder.

Vi leverer også dekkforsikring og vindusviskere fra Bosch, samt reparerer steinsprut og bilglass/ruter.
Skiguard Skiboks
Skiguard Skiboks

Skiguard Skiboks

Skiguard er et norsk selskap som har vært på markedet i ca 25 år. De designer selv, og har egen produksjon i Sigdal. God design og høy kvalitet har alltid vært et fundament i Skiguards tenkning. De er i dag markedsleder på takbokser, og har avtaler om distribusjon og salg gjennom de fleste bilimportører og deres merkeforhandlere.
Brenderup Tilhenger
Brenderup Tilhenger

Brenderup Tilhenger

Brenderup er i dag er en av markedslederne innenfor tilhengerproduksjon. De setter pålitelighet, funksjonalitet, moderne design og sikkerhet øverst på dagsordenen. Det brede sortimentet av tilbehør gjør dessuten tilhengerne meget fleksible så de kan anvendes til mange formål.
PåVei1-forsikring
PåVei1-forsikring

PåVei1-forsikring

Dekkforsikring, bytterett og 24/7 veihjelp! Vi vil at du skal være trygg og sikker på veien. Derfor tilbyr vi vår PåVei1-forsikring som gir deg 24 timers veihjelp ved dekkskader, samt 4 ukers bytterett om du ikke er fornøyd med dine nye dekk. Forsikringen kan kjøpes i alle Dekk1-butikker.
Bosch vindusviskere
Bosch vindusviskere

Bosch vindusviskere

Vi selger og pusserblader fra fra Bosch i alle våre butikker. Vindusviskere fra Bosch garanterer perfekt viskerytelse, selv under ekstreme værforhold.
Sikkerhet og lys
Sikkerhet og lys

Sikkerhet og lys

Varslingslys, redningsutstyr og helse- og sikkerhetsutstyr. Her har vi samlet et utvalg av produkter som vi vet er verdifulle for deg når du kjører på veien.