FELGER HURTIGMENY

Brock
vossen-wheels-red
GMP%20logo
Xtreme%20logo
STW%20logo
R-series

Norges heftigste felgprogram

OZ felger

Italienske OZ er en legende innen bilverdenen med sin eksklusive teknologi og design. Her snakker vi felger med kvalitet til det ytterste. OZ har eksistert siden 1971 og med 20 års erfaring fra WRC rallysport, 25 år i Formel1 og over 100 verdenstitler - har OZ virkelig påvist sin levedyktighet innen racing og kvaliteten på sine felger.
 
OZ produserer felger for de aller viktigste markedene, som blant annet racing (Formel1, rally, DTM, Indy etc), ettermarkedet og OEM for de mest eksklusive bilmerkene.

OZ oppfyller også de helt spesielle kravene til prestisjetunge bilutstyr- og styling selskaper som Bertone, Pininfarina, AMG, Hartge, Callaway, Schnitzer, Cizeta, Strosek og Giugiaro å nevne noen.
 
OZ felger representerer Italia på et globalt nivå når det gjelder smak, stil, mote, luksus, kunst, kultur. Kommunikasjonsstrategien bak OZ merket er sterkt knyttet til Italias verdi arv. Design har alltid vært særpreget bak både filosofi og produkter.
 
Ønsket om å produsere felger av høyest mulige kvalitet - som igjen gir uovertruffen kundetilfredshet - er fremdeles kjernen i produksjonsfilosofien.

Varemerket OZ Racing er utviklet og produseres i Italia. Ren OZ style, ren Italian style!
OZ_Racing_Logo