Hvit-spacer
Sommerdekk-med-Vossen-HF2-TMG
Hvit-spacer

Sommerdekk

TIL SPESIFIKKE BILMODELLER

Listen inneholder et utvalg av de mest solgte bilmodeller i Norge. Finner du ikke ønsket bilmodell kan du søke på bilens reg. nr. i vår nettbutikk.
 
VELG BILMODELL

Sommerdekk med prisgaranti

Vi har ett av markedets største utvalg av sommerdekk fra kjente merkevarer.

Oversikt dekksegmentering:  For kjøp av vinterdekk til din bil, vennligst kontakt din Dekk1-avdeling, besøk vår nettbutikk, eller benytt vår chatfunksjon (nede til høyre).

» Les mer om vår prisgaranti her.
dekk1_prisgaranti

Priser på de vanligste dimensjoner

15''
16''
17''
18''
19''
20''
DimensjonPowertracRoadCruzaMaxxisPirelliContinental
195 / 65 / 15"
185 / 65 / 15"
DimensjonPowertracRoadCruzaMaxxisPirelliContinental
205 / 55 / 16"
205 / 60 / 16"
DimensjonPowertracRoadCruzaMaxxisPirelliContinental
225 / 45 / 17"
225 / 50 / 17"
225 / 65 / 17"
DimensjonPowertracRoadCruzaMaxxisPirelliContinental
225 / 45 / 18"
225 / 55 / 18"
235 / 45 / 18"
DimensjonRoadCruzaMaxxisPirelliContinental
245 / 45 / 19"
155 / 70 / 19"
DimensjonPirelli
255 / 45 / 20"
255 / 50 / 20"

Oppgitte priser er inklusive merverdiavgift og gjelder 1 stk sommerdekk av billigste modell i oppgitt merke. Miljøavgift, eventuell montering og TPMS ventiler tilkommer. Vi tar forbehold om feil i annonserte priser og utsolgt-situasjoner.

Dersom du ønsker å handle, eller ikke finner dimensjonen du ser etter i oversikten, ber vi deg kontakte nærmeste butikk eller benytte vår nettbutikk.

Trygg hele veien

Du skal være trygg på veien uansett vær og føre. Da må du velge riktige dekk. Dekk1 er en faghandelkjede som satser på kvalitetsdekk og fører de kjente dekkmerkene. Vi vet hvilke sommerdekk du trenger. Kontakt oss for et tilbud i dag!

Riktig dekkvalg

I motsetning til vinterforholdene, stiller sommeren stort sett de samme kravene til dekkene uansett hvor man befinner seg i verden. Det er stort sett myndighetenes og forbrukernes krav som styrer utviklingen av sommerdekk. Den overordnede regelen er imidlertid at dekket må tåle bilens topphastighet men det er også mange andre faktorer som spiller inn. Levetid kontra kjøreegenskaper, støy og komfort osv. Det har de senere årene kommet stadig flere såkalte miljødekk på markedet. De kjennetegnes ved lavere rullemotstand og dermed bedre drivstofføkonomi. Men også for sommerdekk går prioritering av en egenskap gjerne på bekostning av andre.

Hvorfor er gode sommerdekk så viktig?

Kontaktflaten mellom bilen og veien er ikke større enn en hånd. Derfor er det viktig at dekkene dine er i best mulig stand og riktige til din bil. Et annet faktum er at 20% av det totale drivstofforbruket er avhengig av dekkene.

Kontakt oss

I våre butikker vil du finne kvalifisert personell som kan si deg hvilke sommerdekk som er best til nettopp din bil. Dette er ofte viktigere en dekktester som er tatt på generelt grunnlag. Vi kan din bil og vil gi deg de riktige rådene. Om du har lest en dekktest i et ukeblad eller avis er det ikke sikkert at testvinner er riktig for din bil. Spør oss!

Sommerdekk og hjulpakker til spesifikke bilmodeller

Pirelli sommerdekk

Continental sommerdekk
 
Maxxis sommerdekk
 
Powertrac sommerdekk
 
Roadcruza sommerdekk
1000,- kr rabatt
1000,- kr rabatt
Ved å bytte strømleverandør til Fjordkraft får du rabatt hos Dekk1 på ditt neste kjøp.
Faktura og delbetaling
Faktura og delbetaling
Ønsker du å betale med faktura eller dele opp og utsette beløpet?
PåVei1-forsikring
PåVei1-forsikring
Vi tilbyr dekkforsikring som gir deg 24 timers veihjelp ved dekkskader, samt 4 ukers bytterett om du ikke er fornøyd med dine nye dekk.
Fordelskortet
Fordelskortet
Dekk1 fordelskort gir deg hvert 5. kjøp av hjulskift og vindusviskere helt gratis. Spør om dette i våre butikker!