Landbruk og traktordekk

Landbruk- og traktordekk

Flere av Dekk1 sine butikker har spesialkompetanse innen landbruksdekk til traktor og andre redskaper. Vi kan traktordekk.

Gjennom lang erfaring og nær tilknytning til næringen, har de tilegnet seg en kunnskap om produktenes funksjoner og hva som passer hvor.

Utvalget av traktordekk og andre dekk til landbruk er enormt, og det viktig for den enkelte å kjenne sitt behov for å finne det optimale dekket, både når det gjelder kvalitet og pris. Dette er vi behjelpelige med.

Våre hovedmerker er: Trelleborg, Pirelli, Goodyear og Vredestein.

Kontakt oss for en prat om traktordekk og landbruksdekk.   Følgende Dekk1-butikker har spesialkompetanse:
Landbruk og traktordekk

Riktige dekk når du trenger det

Vårt utvalg av merker og dimensjoner av traktordekk, landbruksdekk og andre dekk til landbruket sikrer deg riktige dekk når du trenger det. Valg av riktige dekk er avgjørende for produktivitet, fremkommelighet og få det meste ut av utstyret ditt. 
Timebestilling
Timebestilling
Enkel registrering og booking av tid hos en av våre mange avdelinger via online bookingtjeneste. Dersom du ønsker å bestille time hos en av våre Dekk1-partnere så må disse kontaktes direkte for avtale.
Faktura og delbetaling
Faktura og delbetaling
KAMPANJE - Ønsker du å betale med faktura eller dele opp og utsette beløpet? Hos oss kan du betale alt på en faktura, eller dele opp kjøpesummen i månedlige avdrag (4, 12 og 24 mnd +) i stedet for å betale hele summen på en gang.
Fordelskortet
Fordelskortet
Dekk1 fordelskort gir deg hvert 5. kjøp av hjulskift og vindusviskere helt gratis. Spør om dette i våre butikker!
Tips, råd & hjelp
Tips, råd & hjelp
Vi skriver jevnlig aktuelle artikler om dekk, felg og andre produkter vi selger. Ta en titt på bloggarkivet vårt.