Kumho sommerdekk

Kumho vinterdekk

Kumho er en koreansk dekkprodusent som ble startet i 1960 og er en av de 10 største dekkprodusentene i verden. Med fabrikkene sine i Kina, Korea og Vietnam, produserer Kumho rundt 60 millioner dekk i året. Det eksporteres også dekk til om lag 180 land rundt i verden. De produserer dekk til personbiler, SUV´er, varebiler, lastebiler, og et bredt utvalg motorsport.

Kumho har tre forskjellige forskningssentre som jobber med å utvikle nye dekk til alle slag forhold og behov. De bruker ny teknologi for å forbedre dekkene de allerede har, men også for å utvikle nye dekk. Komfort og stabilitet er egenskaper Kumho alltid leverer på, men de er også opptatt av å produsere dekk som holder deg trygt på veien, uansett forhold.

I over 15 år har Kumho vært involvert i motorsport og har produsert dekk for blant annet Formel 1 og Formel 3 racing. I løpet av disse årene har Kumho gjort store fremskritt som bidrar til utvikling av gode dekk til alle typer konkurransekjøring, men også til kjøring på vei og offroad.

Informasjon hentet fra dekkteam.no
kumhotyre_red%20-%20no%20background

SOMMERDEKK HURTIGMENY

pirelli%20red
yokohama-black
kumhotyre_red%20-%20no%20background
Maxxis
nankang
Sp%C3%B8rOss5

Spør oss!

Finn butikk