Bildekk

Bildekk og andre typer dekk

Du skal være trygg på veien uansett vær og føre. Da må du velge riktige dekk. Dekk1 er en faghandelkjede som satser på kvalitetsdekk og fører de kjente dekkmerkene. Hos Dekk1 kan du være trygg på at vi vet hvilke bildekk som er de beste for deg og bilen din.
Dekk- og felgpakker

Dekk- og felgpakker

Hjulpakke - 4 felger og 4 dekk - ferdig montert på bil. Pakkene på denne siden er laget for å treffe flere av de vanligste dekkdimensjoner og inneholde et variert utvalg felgpakker til lave priser.
Dekk og felg
Sommerdekk

Sommerdekk

Kontaktflaten mellom bilen og veien er ikke større enn en hånd. Derfor er det viktig at dekkene dine er i best mulig stand og riktige til din bil. Et annet faktum er at 20% av det totale drivstofforbruket er avhengig av dekkene.
Sommerdekk
MC dekk

MC dekk

Vårt utvalg av merker og dimensjoner sikrer deg riktige dekk når du trenger det. Valg av riktige dekk er avgjørende for din sikkerhet og gir deg økt kjøreglede.
MC dekk
Vinterdekk

Vinterdekk

Å velge riktig vinterdekk kan redde liv, særlig på våt vei eller hvis du må bråbremse. Det handler om mye mer enn å ha den rette dekkdimensjonen som oppgis i vognkortet.
Vinterdekk
Piggdekk

Piggdekk

Kjøp av gode dekk er den billigste livsforsikringen du kan investere i, ut i fra den ekstremsporten som utøves ved å kjøre bil på norske veier.
Om piggdekk
Offroad- og 4x4 dekk

Offroad- og 4x4 dekk

Dekk1 kan tilby alt av dekk til både «vanlige» biler og ombygde offroadere. Vi tilbyr en egen avdeling med spisskompetanse på dette området - Dekk1 Offroad.
Offroad- og 4x4 dekk
Landbruk og traktordekk

Landbruk og traktordekk

Vårt utvalg av merker og dimensjoner av traktordekk, landbruksdekk og andre dekk til landbruket er stort. Valg av riktige dekk er avgjørende for produktivitet, fremkommelighet og få det meste ut av utstyret ditt.
Landbruk- og traktordekk
Laste bildekk

Laste bildekk

Vårt utvalg av merker og dimensjoner innen lastebildekk sikrer deg riktige dekk når du trenger de. Flere av våre avdelinger er spesialister på last.
Lastebildekk
Spesialdekk

Spesialdekk

Dekk1 skal kunne levere spesialdekk innen dekk, slanger og hjul innen våre forretningsområder og fører kjente merker av god kvalitet som Kenda, Titan, Bridgestone, Trelleborg m fl.
Spesialdekk