Bildekk

Bildekk og andre typer dekk

Du skal være trygg på veien uansett vær og føre. Da må du velge riktige dekk. Dekk1 er en faghandelkjede som satser på kvalitetsdekk og som fører de kjente dekkmerkene. Hos Dekk1 kan du være trygg på at vi vet hvilke bildekk som er de beste for deg og bilen din. Uansett om du er på jakt etter sommerdekk, vinterdekk, piggdekk, MC-dekk, lastebildekk eller traktordekk kan vi hjelpe deg. Velg hovedkategori under og les mer om våre ulike typer dekk.
Dekk- og felgpakker

Dekk- og felgpakker

Hjulpakke – 4 felger og 4 dekk – ferdig montert på bil. Pakkene på denne siden er laget for å treffe flere av de vanligste dekkdimensjonene, og inneholder et variert utvalg felgpakker til lave priser. Hos Dekk1 finner du sommer- og vinterpakker til mange bilmodeller. Vi kan sende hjulpakkene hjem til deg eller vi kan hjelpe deg å montere hjulene på bilen. Vi tilbyr felger fra kjente leverandører som f.eks. Vossen, Brock, EtaBeta, R-Series, AEZ, GMP og STW. Dersom du ønsker andre dekktyper, er det også mulig å ordne dette til egne priser. Få mer informasjon om våre dekk- og felgpakker her.
Dekk og felg
Vinterdekk

Vinterdekk

Å velge riktige vinterdekk kan redde liv, særlig på våt vei eller hvis du må bråbremse. Det handler om mye mer enn å ha den rette dekkdimensjonen som oppgis i vognkortet. Gummiblandingen i piggfrie vinterdekk er tilpasset kjølige vintertemperaturer og er mykere enn hos piggdekk, som trenger litt mer fasthet for at piggene skal sitte fast. Dekk1 er eksperter på dekk og vet hvilke vinterdekk som passer best til din bil og til ditt bruksområde. Du bør også huske på å skifte fra vinterdekk til sommerdekk igjen når tiden er inne – vinterdekk er ikke optimale for sommerkjøring. Vi hjelper deg gjerne med dekkskift.
Vinterdekk
Sommerdekk

Sommerdekk

Kontaktflaten mellom bilen og veien er ikke større enn en hånd. Derfor er det viktig at dekkene dine er i best mulig stand og riktige til din bil, samt til underlaget du skal kjøre på. Det er lett å tenke at sommerdekk ikke er like viktige som vinterdekk. Men kjøreforholdene på sommerføre kan variere mye, og med gode sommerdekk får man det beste veigrepet enten veiene er våte eller tørre. Sommerdekket skal ha gode kjøreegenskaper og må tåle bilens topphastighet, det bør gi fra seg lite støy og ellers gi jevn og komfortabel kjøring. 20 % av kjøretøyets totale drivstofforbruk er avhengig av dekkene.
Sommerdekk
MC dekk

MC dekk

Vårt utvalg av merker og dimensjoner sikrer deg riktige MC-dekk når du trenger det. Enten du driver med offroad-kjøring, høyhastighetskjøring på bane eller landeveiskjøring, er valg av riktige dekk avgjørende for din og andre medtrafikanters sikkerhet på veien eller banen. Gode MC-dekk gir bedre stabilitet og kjørekomfort – alt som til sammen gir økt kjøreglede. Og det er det MC-kjøring handler om! MC-dekkene skal sørge for tilstrekkelig veigrep ved styring, bremsing og akselerasjon, og de må ha utmerket gripeevne på både tørt og vått veidekke. Dekk1 har god ekspertise på MC-dekk, og både selger og monterer Pirelli- og Dunlop-dekk, laget for skandinaviske forhold.
MC dekk
Piggdekk

Piggdekk

Kjøp av gode piggdekk er den billigste livsforsikringen du kan investere i. Kjøring på norske vinterveier kan være en stor utfordring, særlig ved skiftende vær- og føreforhold. Piggdekk er suverent best på våt is og hard snø. Kjører du hovedsakelig i storbyen, på våte veier og i snøslaps, er derimot piggfrie vinterdekk det rette for deg. Dekk1 leverer piggdekk fra kjente produsenter som Pirelli, Yokohama, Kumho, Maxxis og Nankang. Dette er slitesterke høykvalitetsdekk som gir deg den sikkerheten du trenger på norske vinterveier. Her finner du også info om tidspunkt for skifte til vinterdekk, innkjøringsperiode og mønsterdybde.
Om piggdekk
Offroad- og 4x4 dekk

Offroad- og 4x4 dekk

Dekk1 kan tilby alt av dekk til både «vanlige» biler og ombygde offroadere. Vi har en egen avdeling med spisskompetanse på dette området – Dekk1 Offroad. På jakt etter spesialbygde felger til vanlige biler eller ombygde offroadere? Vi distribuerer over hele Norge, og sender gjerne til Dekk1-avdelingen der du bor. Vi leverer stål- og alufelger fra en rekke produsenter og kan kombineres med dekk fra BF Goodrich, Federal, General Grabber og Achilles. Dekk1 leverer også spesiallagde alufelger til Arctic Trucks og andre ombygde Izuzu-, Toyota-, Nissan- og Mitsubishi-modeller.
Offroad- og 4x4 dekk
Landbruk og traktordekk

Landbruk og traktordekk

Dekk1 tilbyr et stort utvalg av merker og dimensjoner av traktordekk, landbruksdekk og andre dekk til landbruket. Arbeidskjøretøyer krever dekk av beste kvalitet. Valg av riktige dekk er avgjørende for produktivitet, fremkommelighet og for å få det meste ut av utstyret ditt. En håndfull av våre butikker har spesialkompetanse på traktordekk og dekk til andre redskaper og har god kunnskap om hvilke dekk som passer hvor. Vi hjelper deg å finne det optimale dekket. Hovedmerkene våre er fra kjente dekkprodusenter som Trelleborg, Pirelli, Goodyear og Vredestein.
Landbruk- og traktordekk
Laste bildekk

Laste bildekk

Vårt utvalg av merker og dimensjoner innen lastebildekk sikrer deg riktige dekk når du trenger dem. Norge har ustabilt vær og varierende veistandard, og for deg som har arbeidsplassen din bak rattet på tungtransport og lastebil, er gode dekk alfa og omega. Lastebildekk blir utsatt for ekstreme påkjenninger, og det er strengere krav til mønsterdybde på disse enn for personbildekk. Gode lastebildekk har f.eks. gjerne grovt dekkmønster som leder vannet bort og gir mindre risiko for vannplaning. Flere av våre avdelinger er spesialister på last, og her finner du en oversikt over disse.
Lastebildekk
Spesialdekk

Spesialdekk

Dekk1 leverer spesialdekk, slanger og hjul innen våre ulike forretningsområder og fører kjente merker av god kvalitet som Kenda, Titan, Bridgestone, Trelleborg m.fl. Vi har både ATV-dekk for løpskjøring, gatekjøring og lek i gjørma! I tillegg tilbyr vi scooterdekk fra Pirelli, samt et stort utvalg dekk til tilhengere og campingvogner. Hos oss finner du også turfdekk og plendekk. Dette er for eksempel plenklipperdekk, dekk til golfbanebiler, tralledekk og trillebårdekk. Ta gjerne kontakt med oss om du har behov for spesialdekk til ditt kjøretøy – vi kan hjelpe deg med det meste!
Spesialdekk

Dekk1 har dekk til alle typer kjøretøy

Dekk1 tilbyr et bredt utvalg kvalitetsdekk til alle typer biler og kjøretøy. Hos oss finner du alt fra sommerdekk, vinterdekk og piggdekk til privatbilsegmentet, til landbruksdekk, lastebildekk og spesialdekk til plenklippere og campingvogner. Vi har også dekk til ATV og offroad, og distribuerer over hele landet. Benytt deg gjerne av våre dekk- og felgpakker, og nøl ikke med å kontakte oss for råd om hvilke dekk som er riktige til din bil. Trenger du hjelp til bytting av hjul? Det er gjort på en halvtime ved en av våre butikker. Kontakt oss i dag!

Godt utvalg sommerdekk, vinterdekk og piggdekk

Det er ikke uvesentlig hva slags dekk du velger. Dekk1 er spesialister på dekk og hjelper deg med å finne rett dekk til din bil og dine kjørebehov. Vi tilbyr sommerdekk av høy kvalitet fra Pirelli, Kumho, Yokohama, Maxxis og Nankang, samt rimeligere merker som RoadCruza og Powertrac. Er du usikker på om du bør ha piggdekk, eller om vanlige vinterdekk uten pigger er det beste valget for deg? Spør oss gjerne om råd, eller les mer om piggdekk og vinterdekk, mønsterdybde, tidspunkt for bytting, lover og regler i bloggen vår. Her finner du informasjon om timebestilling av dekkskift

MC-dekk for en optimal og trygg kjøreopplevelse

En motorsykkel har kun to små kontaktpunkter med veien. Det sier seg selv at gode MC-dekk er alfa og omega for både sikkerheten på all slags underlag og også for å gi deg en best mulig kjøreopplevelse. Vi i Dekk1 tilbyr MC-dekk av beste kvalitet fra de kjente merkene Dunlop og Pirelli, og vi bytter gjerne MC-dekk for deg om du har behov for det. Finn din nærmeste forhandler her.

Traktordekk, lastebildekk og spesialdekk til diverse kjøretøy

Hos Dekk1 finner du spesialister på de aller fleste typer kjøretøy. En håndfull av våre butikker og sentre har god kompetanse på lastebildekk, traktordekk og andre dekk til landbruket. Her ser du en oversikt over Dekk1-butikker med spesialkompetanse innen landbruks- og traktordekk. Du som tilbringer mesteparten av dagen (eller natten) med å kjøre lastebil, vet hvor viktig det er både for økonomien og sikkerheten på veien å ha lastebildekk i god stand, med rett trykk og med god nok mønsterdybde.