FINN DIN BUTIKK

Velg fylke
finn-butikk-2016

« Tilbake

Hjulskift

og bytte hjul

Vi skrur alle hjulene av bilen og skrur på ditt andre hjulsett
Hjulskift
Hjulskift er servicearbeidet vi utfører som innebærer å skru hjulet av bilen, vanligvis 4 stk hjul på en bil, og deretter normalt sett skru på ditt andre hjulsett. I de tilfeller hvor det skal byttes dekk på felgen kan er hjulskift innebære å skru samme felg av/på bilen etter å ha byttet dekket. I disse tilfeller utføres både hjulskift og dekkskift på samme time.

Å bytte hjul hos oss tar normalt rundt 30 minutter. Vi benytter det ypperste av profesjonelt verktøy og har fagkunnskapen som gir trygghet for deg og dine. 

Dersom du allerede har dekkhotell hos oss vil hjulene dine være på plass, og det er bare å møte opp til avtalt tidspunkt. Om du ønsker drop-in er det fullt mulig, og det er viktig at du har med bilens andre sett med hjul, hjulbolter/mutre og eventuelt nøkkel til låsebolten. Ikke nøl med å kontakte oss så hjelper vi deg i mål med det nødvendige og gjerne en verkstedtime.

Her finner du en oversikt over våre butikker og partnere (franchise).

Gjør deg gjerne noen tanker rundt behovet for å bytte muttere eller hjulbolter samtidig. Hvor lenge siden er det du byttet disse sist? Muttere og hjulbolter er en forbruksvare som bør byttes etter 5-6 sesongers bruk grunnet strekk og slitasje. Vi selger bolter og muttere av ypperste kvalitet og gi vet hvordan dette forskriftsmessig monteres til din
bil. Spør oss om dette når du er innom.

Hjulskift kan ofte forveksles med å bytte dekk, eller dekkskift, som er et begrep vi bruker når dekk tas av felg eller monteres på felg.
Ikke alle avdelinger tilbyr denne tjenesten over nettbooking. Hvis det er tilfellet, vennligst kontakte ønsket avdeling direkte.