dekk1-kortet

Utsett eller del opp betalingen

sp%c3%b8ross2

Spør oss!

Gjelder Skiguard modeller

Mye skiboks for pengene

Mont Blanc skiboks

Mont Blanc boksene er designet i Sverige, produsert i Nederland, og leveres i en blank, svart metallic finish av UV-bestandig ABS plast av høy kvalitet, hvilket bekreftes av hele 5 års garanti.

Best i test: Modell Altitude 450 er kræsj- og ISO testet noe det gode testresultatet i Teknikens Värld vitner om, hvor de kom seirende ut.
mont blanc

Skibokser av ypperste kvalitet

Skiguard skiboks

skiguard logo
Skiguard er et norsk selskap som har vært på markedet i ca 25 år. De designer selv, og har egen produksjon i Sigdal. God design og høy kvalitet har alltid vært et fundament i Skiguards tenkning. De er i dag markedsleder på skibokser, og har avtaler om distribusjon og salg gjennom de fleste bilimportører og deres merkeforhandlere. 

Skiboks designet i samarbeid med skimiljøet
Boksene blir utviklet i nært samarbeid med aktive utøvere, ikke minst innen skimiljøet. De kan se tilbake på et årelangt og nært samarbeid med Norges Skiforbund, og alle deres særforbund. I tillegg støtter og samarbeider de med en lang rekke idrettslag landet over.

Et utvalg av våre Skiguard skibokser

Vi leverer alle modeller fra Skiguard. Dersom du ikke finner modellen du ønsker i oversikten ber vi deg kontakte nærmeste butikk for pris.

- Lakkering i bilens farge kommer i tillegg i variende pris (avhenger størrelsen av boksen).
- Lakkering fås i vanlig/metallic og perlemor. Avtales direkte med butikken.
mont blanc konkurranse 2018
VI GIR BORT EN SKIBOKS: Mont Blanc Altitude 450 - verdi kr. 3.995,-

Alle som melder seg på vårt nyhetsbrev etter 1. November er med i trekningene. Registrer deg og les mer om konkurransen her.
ryds bilglas green logo no
forhandlerikon-gr%c3%b8nn-medium