FINN DIN BUTIKK

Velg fylke
finn-butikk-2016

« Tilbake

Dekkskift

og bytte dekk

Vi både demonterer og monterer dekk på felg.
Dekkskift
Av- og påmontering av dekk på felg krever spesialutstyr. Alle våre avdelinger er utstyrt med topp moderne dekkomleggere og alt annet utstyr som er nødvendig for å utføre jobben fagmessig. Et dekkskift tar som regel 30-60 minutter, avhengig av antall og type dekk/felg.

Ønsker du bistand med å velge dekk eller felg, ikke nøl med å kontakte oss så hjelper vi deg i mål med både produkt og monteringstid. 

Normalt priser vi våre dekk- og hjulpakker med all montering inkludert. Vær likevel obs på at dersom du booker tid hos oss for å montere dekk, som er IKKE er kjøpt hos Dekk1, vil prisen være høyere. Vi er en kjede med åpne butikker som betaler husleie, hele året rundt, og må derfor prise verkstedarbeid høyere når vi ikke får fortjeneste på produktsalget.

Dekkskift kan ofte forveksles med å bytte hjul (eller hjulskift) som er et begrep vi bruker når hele hjulet (felg med påmontert dekk) tas av bilen og et annet hjulsett skrus på.
Obs, ikke alle avdelinger tilbyr denne tjenesten over nettbooking. Hvis det er tilfellet, vennligst kontakte ønsket avdeling direkte.