Om oss

Om Dekk1

Dekk1 skal være en norsk, frittstående, uavhengig dekk-kjede. Vi skal selge kvalitetsdekk og felger av kjente og ledende merker. Dekk1 skal være en faghandel kjede, og skal differensiere seg i markedet ved, fagkunnskap, vareutvalg service og profil.

Vårt mål er å være Norges største og ledende uavhengige dekk-kjede.

Dekk1 leverer dekk og felg til:

  • Person og varebil
  • Last og anlegg
  • Truck og industri
  • Landbruk
  • MC

Mange av våre butikker har spesialkompetanse innen ett eller flere av disse områdene.

Nøkkelfakta

Dekk1 kjeden og merkenavnet ble startet med 14 butikker i Rogaland i 2007 og bygger på over 25 års bransje og produktkunnskap. Videre oppkjøp resulterte i sterk etablering i Hordaland i 2008, Vestfold i 2009 og området Oslo i 2010.

Dekk1 har i løpet av kort tid etablert et moderne og levedyktig merkenavn, og opparbeidet en meget sterk markedsposisjon. Dekk1 er en uavhengig, ikke fabrikkeiet kjede, og fører alle de viktige merkevarene innen dekk og felg. Dekk1 har landets største utvalg både i sortiment og segment. Organisasjonen består medarbeidere med meget god markeds- og bransjekunnskap, dyktige ledere på mange nivå og god kremmerånd. Kjeden har topp moderne butikker og verksteder, og vi bestreber oss hele veien etter å ha bransjens dyktigste, mest profesjonelle og dedikerte ansatte.

Dekk1 kjeden har hovedkontor i Teglverksveien 11B, 3413 Lier.

Dekk1-kjeden er en del av Nordic Tyre Group som også eier Starco Norge AS.

Fakturainformasjon


Spørsmål til regnskapsavdeling? Vennligst send din henvendelse til regnskap@dekk1.no.

Primært ønsker vi faktura tilsendt i EHF format. Vi er registrert i ELMA registeret. Vårt org. nr. er 979 579 292.
 
Alternativt kan fakturaer sendes som PDF til fakturaimport@dekk1.no. Det kan kun sendes en faktura pr. mail. Har en faktura flere sider må disse samles i ett pdf dokument.
 
Alle fakturaer til oss må sendes elektronisk. Fakturer sendt pr. post vil ikke bli akseptert.

Alle varekjøpsfakturaer må merkes med vårt bestillingsnummer.
 
Alle fakturaer til Dekk1 AS må sendes med riktig navn og adresse:
 
Vår postadresse/fakturaadresse er:                                                                     
Dekk1 AS
Postboks 543
3412 Lierstranda
 
Dette gjelder alle avdelinger i Dekk1 AS.

Vår besøksadresse er:
Dekk1 AS
Teglverksveien 11B
3413 Lier

Bærekraft og dekkgjenvinning i Dekk1-kjeden

Dekk1 kjeden har miljø i fokus og er en del av løsningen for gjenvinning av utslitte og kasserte dekk gjennom å være deltager i dekkreturordningen. Norsk Dekkretur AS ivaretar forpliktelsene produsenter og importører er pålagt når det gjelder innsamling og gjenvinning av kasserte dekk. Norsk Dekkretur sikrer innsamling av kasserte dekk fra dekkforhandlere, kjøretøyverksteder, bensinstasjoner, bilopphuggerier, samt kommunale og interkommunale avfallsmottak.

Ordningen er forbrukerfinansiert ved at den enkelte dekkimportør betaler pr importerte dekk til Norsk Dekkretur i form av et miljøgebyr som igjen belastes kundene. For tiden (april-2021) er miljøgebyret på 16,- eks mva pr dekk for personbildekk. Miljøgebyret finansierer innsamling og gjenvinning av dekk på en forsvarlig måte. Innsamling av gamle slitte dekk gjøres p.t. av Ragn Sells Dekkgjenvinning, som ivaretar innsamling av kasserte dekk fra Dekk1 sine avdelinger. Innsamlede dekk går til ombruk, materialgjenvinning og energigjenvinning. Dekk1 har i tillegg avtale med Ragn-Sells for leie av containere for miljømessig avfallshåndtering.

» Mer informasjon om dekkreturordningen (www.dekkretur.no)
forhandlerikon-gull

Dekk1-partner


Driver du egen dekkbutikk og ønsker å være en del av Norges ledende dekk-kjede? Vi søker nye medlemmer til vårt Dekk1-partnerprogram. 

» Les mer her om Dekk1 Partner her.