Om oss

Om Dekk1

Dekk1 er siden juli 2023 en del av DekkTeam-kjeden – dekkteam.no »

Vi skal være en norsk, frittstående, uavhengig dekk-kjede. Vi selger kvalitetsdekk og felger av kjente og ledende merker. Vi skal være en faghandel kjede, og skal differensiere oss i markedet ved, fagkunnskap, vareutvalg service og profil.

Vårt mål er å være Norges største og ledende uavhengige dekk-kjede.

Dekk1 leverer dekk og felg til:

  • Person og varebil
  • Last og anlegg
  • Truck og industri
  • Landbruk
  • MC

Mange av våre butikker har spesialkompetanse innen ett eller flere av disse områdene.

Nøkkelfakta

Dekk1 kjeden og merkenavnet ble startet med 14 butikker i Rogaland i 2007 og bygger på over 25 års bransje og produktkunnskap. Videre oppkjøp resulterte i sterk etablering i Hordaland i 2008, Vestfold i 2009 og området Oslo i 2010.

Dekk1 har i løpet av kort tid etablert et moderne og levedyktig merkenavn, og opparbeidet en meget sterk markedsposisjon. Dekk1 er en uavhengig, ikke fabrikkeiet kjede, og fører alle de viktige merkevarene innen dekk og felg. Dekk1 har landets største utvalg både i sortiment og segment. Organisasjonen består medarbeidere med meget god markeds- og bransjekunnskap, dyktige ledere på mange nivå og god kremmerånd. Kjeden har topp moderne butikker og verksteder, og vi bestreber oss hele veien etter å ha bransjens dyktigste, mest profesjonelle og dedikerte ansatte.

Dekk1 kjeden har hovedkontor i Teglverksveien 11B, 3413 Lier.

Dekk1-kjeden er en del av Nordic Tyre Group som også eier Starco Norge AS.

Fakturainformasjon


Dekk1 er nå en del av DekkTeam-kjeden. Ved spørsmål om fakturering ta kontakt med DekkTeam: dekkteam.no/om-oss

Bærekraft og dekkgjenvinning i Dekk1-kjeden

Dekk1 kjeden har miljø i fokus og er en del av løsningen for gjenvinning av utslitte og kasserte dekk gjennom å være deltager i dekkreturordningen. Norsk Dekkretur AS ivaretar forpliktelsene produsenter og importører er pålagt når det gjelder innsamling og gjenvinning av kasserte dekk. Norsk Dekkretur sikrer innsamling av kasserte dekk fra dekkforhandlere, kjøretøyverksteder, bensinstasjoner, bilopphuggerier, samt kommunale og interkommunale avfallsmottak.

Ordningen er forbrukerfinansiert ved at den enkelte dekkimportør betaler pr importerte dekk til Norsk Dekkretur i form av et miljøgebyr som igjen belastes kundene. For tiden (april-2021) er miljøgebyret på 16,- eks mva pr dekk for personbildekk. Miljøgebyret finansierer innsamling og gjenvinning av dekk på en forsvarlig måte. Innsamling av gamle slitte dekk gjøres p.t. av Ragn Sells Dekkgjenvinning, som ivaretar innsamling av kasserte dekk fra Dekk1 sine avdelinger. Innsamlede dekk går til ombruk, materialgjenvinning og energigjenvinning. Dekk1 har i tillegg avtale med Ragn-Sells for leie av containere for miljømessig avfallshåndtering.

» Mer informasjon om dekkreturordningen (www.dekkretur.no)
forhandlerikon-gull

Partner


Driver du egen dekkbutikk og ønsker å være en del av Norges ledende dekk-kjede? Vi søker nye medlemmer til vårt partnerprogram. 

» Les mer om Partnerprogrammet her.