Derfor kan en betalingsutsettelse lønne seg

En betalingsutsettelse uten renter og gebyrer kan være den perfekte løsningen hvis du vil kjøpe noe du trenger i dag, men ikke kan betale for med én gang. Eller får du kalde føtter bare du hører ordet «betalingsutsettelse» og tror at det uansett vil bli dyrere til slutt? Her gir vi deg noen varme tøfler og forklarer hvorfor du ikke trenger å bekymre deg.
Derfor kan en betalingsutsettelse lønne seg
Du har helt sikkert sett dem, tilbudskampanjene som dukker opp overalt for å friste deg med betalingsutsettelse og høye kredittbeløp. Det som imidlertid ofte skjuler seg bak disse tilbudene, er skyhøye renter du må betale fra dag én, pluss månedlige gebyrer. Man trenger ikke å regne mye på dette for å finne ut at det ikke lønner seg i lengden.


Uten renter og gebyrer


I motsetning til eksempelet ovenfor, vil en betalingsutsettelse uten renter og gebyrer være en svært god løsning hvis du vil kjøpe noe i dag, men ønsker å betale senere. Her er det ingen skjulte oppstartsgebyrer eller renter som begynner å løpe straks du har gjennomført kjøpet. Setter du opp en plan for å betale tilbake beløpet før fristen går ut, betaler du ingenting ekstra! Praktisk, ikke sant?
 
En betalingsutsettelse uten renter og gebyrer lar deg med andre ord slå til på gode tilbud når det passer best for deg. Det gir deg ganske enkelt friheten til å kjøpe det du trenger – uten at det får noen negative konsekvenser for privatøkonomien din. Og bruker du pengene under en kampanjeperiode med reduserte priser, er en slik betalingsutsettelse faktisk lønnsom!
 

 
Betal når du kan med Dekk1-konto


Sannsynligheten er stor for at du en eller annen gang har kommet over et knakende godt tilbud, men har følt at du ikke har hatt rom i budsjettet ditt til å dra nytte av det. Dette er mye av grunnen til at en rente- og gebyrfri betalingsutsettelse er et godt valg, siden du kan betale tilbake når du har pengene. Kanskje du vet at du får igjen noe på skatten, eller kanskje du kan øremerke noe av feriepengene dine?
 
Vi i Dekk1 er stolte av å kunne tilby en slik betalingsutsettelse. I samarbeid med Resurs Bank lar vi deg søke om en Dekk1-konto og opptil 40 000 kroner i kreditt. Har bilen din for eksempel et sårt behov for nye sommerdekk og felger, kan du ganske enkelt kjøpe dem i dag og betale for dem noen måneder senere. Eller kanskje du nå endelig skal kjøpe tilhengeren eller skiboksen du alltid har ønsket deg?
 
Uansett hva du velger å bruke pengene dine på, kan du alltid være trygg på at beløpet ikke stiger underveis i utsettelsesperioden. Husk imidlertid at du må betale tilbake det du låner. Sett opp en nedbetalingsplan for å forsikre deg om at du klarer å betale tilbake før forfall, så oppnår du de største fordelene med denne fleksible finansieringsløsningen.
 
Har du noen spørsmål om betalingsutsettelse eller finansiering, er det bare å ta kontakt med din nærmeste Dekk1-forhandler.Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og nyttig informasjon fra Dekk1.